Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Pozvani na Ljubav

Teologija tijela ilustrirano u Sikstinskoj kapeli.

20. srpanj - Blaženi papa Ivan Pavao II Teologija tijela uči o svetosti ljudskog tijela i načina ljudskog tijela i beused i zloupotrebljava za izražavanje ljudske ljubavi i želje.Skupina obliku Ivan Pavao II Institut za proučavanje braka i obitelji je sastaviti izložbu pod nazivom "Pozvani na ljubav" slika iz Sikstinske kapele koje ilustriraju različite izraze sposobnost tijela da komuniciraju različitim oblicima ljubavi .

Izložba nadilazi samo vizualni prikaz slika iz Sikstinske kapele. Organizatori se odnose na to kao vizualni itinerar koji započinje dijalog između vjernika ljudi koji su stručnjaci na raznim temama vezanim uz Teologija tijela. Od tamo hodočasnici su dati razgledavanje slika koje čine izložbu.

Dijalog sjednici temelji se na nizu od 30 razgovora - počevši pitanja poput "zašto smo toliko privlači ljubav?" I "je ljubav nešto pronaći ili nešto naučiti?" Slike iz Sikstinske kapele, koji će biti na vrijeme ispitati ovaj vizualni itinerer uključuje slike o Adamu i Evi, Boga stvaranja čovječanstva, i, naravno, sliku Krista u sceni posljednjeg suda.

Vizualni itinerar će se održati u Ferran Gomez kazališta kulturno središte tijekom tjedna svjetski dan mladih.Ferran Gomez Kazalište se nalazi na Plaza Colon u središnjem Madridu.

Kada: ponedjeljak 15 kolovoz - subota 20 kolovoz

Gdje: Ferran Gomez kazalište, Plaza Colón

Ulaz: besplatno za sve akreditirane hodočasnike

Jezik: talijanski, španjolski, engleski, francuski

Post je objavljen 09.08.2011. u 17:12 sati.