Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zasapu

Marketing

Imate priču ? Podijelite ju sa nama :)

U moru, pardon, oceanu stravičnih svjedočanstava o zanemarenim, napuštenim i zlostavljanim životinjama, bez obzira je li riječ o psu, mački, oposumu ili kravi tu i tamo zablista pokoja lijepa priča.

Ima znanstvenih činjenica koje su neosporne poput dokaza o tome da psi mogu detektirati tumor, predvidjeti epileptične napade, ukazati na nizak šećer u krvi, smanjiti rizik od ekcema, pomoći rehabilitaciju nakon bolesti, pa do banalnih da nas održavaju aktivnim i mnoge mnoge druge.

Koliko je npr. interakcija djece sa životinjama važna (pas kao babysitter npr.) ? Koliko li je samo pasa spasilo svoje vlasnike u trenutcima dok su imali srčani ili moždani udar alarmirajući susjede glasnim zavijanjem ili čak pozivanjem broja na telefonu za hitne slučajeve ?! Vjerujem da ste većina čitali ili slušali ovakve priče, a ukoliko ste nešto slično sami doživjeli - podijelite sa nama svoju priču. Pišite nam na zasapu@gmail.com o vašem, najboljem, najljepšem, jedinstvenom psu/mački/zecu... i dopustite nam da im se zajedno divimo :)

Post je objavljen 09.08.2011. u 12:35 sati.