Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

'Vodič': sve potrebne informacije za tjedan SDM

Naći ćete ga u svoj ruksak hodočasnik i kioske u Madridu.

Madrid, 8. kolovoz 2011. Da bi svim sudionicima mogu izvući najviše iz dana Svjetskog dana mladih, organizacija je stvorio "The Grid" Svjetskog dana mladih. Ovaj mali, sveobuhvatan vodič pokriva gotovo 300 stranica u svim pitanjima vezanim za svjetski dan mladih. To će biti neophodno imati kopiju u džepu ako ne želite izgubiti ništa od onoga što će se dogoditi ovog tjedna u Madridu.

Od sada ćete naći ne samo hodočasnika ruksak, ali je također dostupna za 8,90 € u krupnog kapitala kioscima, knjižarama i uličnih prodavača prodajnim mjestima. Je jednostavan za korištenje, šarene i atraktivan dizajn koji ima za cilj pomoći svim mladima da sudjeluju u svjetski dan mladih.

Što ćete naći u ovom priručniku?
Ovaj vodič počinje s kratko objašnjenje o tome što Svjetskog dana mladih, što je i zašto poruke izabran za XXVI mladih Svjetski dan ('ukorijenjeni i nazidani na Kristu, čvrsti u vjeri "). Također ćete naći u njoj neke činjenice o Crkvi u Španjolskoj, te kratak životopis svakog od deset pokrovitelja ovog svjetski dan mladih, uključujući i bl. Ivana Pavla II.

Vrijeme događaja koji će se održati ovih dana zauzima najveći dio vodič, ali ne ograničavajući se objasniti i opisati, ali nudi prostor za pisanje svoja iskustva i ono što ukazuju na to da ovaj svjetski dan mladih.

Također ćete naći veliki dio kulture, što odražava najvažnijih kulturnih djelatnosti svjetski dan mladih plana izložbe, umjetnički rad, sastanci i rute razvijena isključivo za ovu prigodu.

Ovaj vodič nudi veliki izbor mjesta u Madridu koji ne smijete propustiti, uključujući i njezinim stranicama, kao i poznati običaj "tapas", a područja u kojima glavni barovi su oni koji moraju ići "tapas".

Osim toga, nakon linije koja svjetski dan mladih je predložio do svih mladih ljudi, ovaj vodič posvećuje dovoljno prostora za osobe s invaliditetom pružanjem informacija o smještaju, prijevozu i aktivnosti prilagođene njihovim potrebama.

Ne mogu propustiti, jer je temeljni na ovim stranicama je sve što na svijetu mladih trebate znati o uzimajući okolo Madridu (metro karte, rasporede, karta Four Winds), smještaj za hodočasnike, mini-rječnik Španjolski-engleski, opći telefonski brojevi, sigurnost, medicinsku pomoć i preporuke izdržati dnevne vrućine.

"Grid" Svjetski dan mladih je uredio klub međunarodni sajam knjiga.

Pronađite ga u svoj ruksak hodočasničkih i kioscima u gradu za 8,90 €!

Post je objavljen 09.08.2011. u 00:06 sati.