Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

The Marian Route

Predlažemo putovanja Uz Putopis trase Marian. Vidjet ćete tri od najvažnijih i najpoznatijih marijanskih svetišta i cijele Europe i Amerike: svetišta El Pilar, Torreciudad i Montserrat. Naći ćete bogatstvo Također kulturnih, prirodnih i gastronomska atrakcija i vrijedno uzimanje vremena za discover.The tri svetišta Uz to Putopis dobrodošli ukupno 6 milijuna ljudi svake godine, što je Prostran inventar važnost ove rute. Ovo nije Putopis sa isključivo vjerskim sadržajem, kao što će bilo tko Uzimajući biti sposobni UTO Otkrijte turističkih destinacija nudi obilje kulturnih znamenitosti i prekrasnih prirodnih krajolika.

Postoje različite vrste ruta kojima su svi kao i tri svetišta, a vi napravite svoj vlastiti izbor uto Koji posjetiti prvi. Ovdje je samo jedna ideja:
Bazilika Nuestra Senor del Pilar
Možete početi svoju rutu i grad Zaragoza (glavni grad Aragon). I samom središtu grada i na obalama rijeke Ebro, pronaći ćete i ono što je poznato kao najvažnije marijansko svetište i svijetu, da od El Pilar. Ćete čudo na ljepotu to blago stila Aragonski baroka, koji sadrži i unutrašnjosti djela velike vrijednosti slika Goya includingď, Plateresque Spektakularan oltarne pale i Duha Kapela, dom štovao sliku Djevice El Pilar . Naći ćete i druge znamenitosti u Zaragozi Suche kao Katedrala La Seo i palače La Aljafería.

Prije odlaska za Torreciudad, i iako to uključuje Lagano Obilazak iz svoj itinerar, preporučujemo izlet na dva najljepših i redovnički Važne građevine i Aragon. Prvi je samostan SIGEN i Villanueva de SIGEN, koja je za više od četiri stoljeća služio kao duhovni utočište za žene i plemstva. Drugi je samostan Rueda i Sástago, jedan od najvažnijih cistercitskog monaškog spojeva koji će biti izgrađen u Europi između 12. i 13. stoljeća. Čine većinu vašeg posjeta ovom području uto Znatiželjni Otkrijte Monegros pustinji, s ekosustav koji je jedinstven u Europi.

Od El Pilar uto Torreciudad
Nedaleko od Zaragoze (oko 70 km) nalazi se grad Huesca. Uživat ćete u šetnji oko povijesnoj četvrti i njeno polaganje fotografije crkve San Pedro el Viejo i katedralu. Također se čini dobro mjesto iz kojeg posjetiti Sierra de Guara y Cańones Nature Reserve.

Tada možete nastaviti na uto Barbastro, i malo dalje naprijed uto Torreciudad, gdje je svetište važno središte štovanja. Njegov položaj na vrhu planine daje jedinstveni prirodni Postavljanje nudi širok panoramski pogled na rezervoar El Grado. Također je važno zapamtiti da i regiji ste Proizvodnja vina s Somontano Oznaka izvornosti sada je dobro vrijeme da se zaustavi i uzorak ukusna ovih nekoliko vina.

Prije postavka za treće svetište preporučamo posjet Ordesa y Monte Perdido Nacionalni park, jedan od velikih prirodnih čuda utvrđeno da je i Aragon i koji je proglašen svjetske kulturne baštine UNESCO-a.

Od Torreciudad uto Montserrat
Na povratku u Barbastro, to je dobar put da istraži katedrale i biskupske palače (dom biskupijskom muzeju) i ovog grada. Radi Suche sadrži vrijedne kao mitru San Vitorián, kapitala iz drevne džamije Barbastro, i lik poznat kao Krist San Juan de Toledo de La NATO-a.

Udaljenost od 220 km nalazi se između Barbastro i sljedeće odredište: Montserrat. Na putu tamo smo visoko preporučiti vam da se zaustavi i predstavili profesori Monzon, gdje je od najznačajnijih spomenika su Katedrale i 9. stoljeća dvorac. Nastavljajući kroz Binéfar, vi ćete ući u pokrajini Lleida (Katalonija), savršen prostor za indulging i pustolovnih sportova i ruralnog turizma. Prije donošenja Montserrat, to je dobra ideja i da posjetite grad Lleida.

Zatim, kada i pokrajine Barcelone, sve što je lijevo je ići gore planinskom cestom Spektakularan rock formacija amid Do svetište Montserrat. Njegov položaj na vrhu planine Katalonije je simbolom most će učiniti ako se osjećate, a vi ste pravi otvorenom museum.This je kraj našeg predloženi itinerar. Sada je gore da odaberete i uto Koji bi posjetiti sve znamenitosti i prirodne ovih prostora. Možete to učiniti na svoj vlastiti ritam i svoj vlastiti automobil, ili na bilo kojem od brojnih organiziranog grupne posjete oko ovaj put.

Vi ćete pronaći smještaj za širok raspon modernih hotela, s ustanovama Suche karakter kao dvorci, palače i samostani, Country House lože, Domovi ... Također je vrijedno Hvatanje Neki od popularnih svečanosti i gradovima Održan duž trase, kao Suche Proslave i čast Djevice Marije od El Pilar i Zaragozi (listopad), uskrsni tjedan i Huesca (ožujak-travanj) i karneval i Bielsa (veljača-ožujak).

Više informacija: www.rutamariana.com

Post je objavljen 06.08.2011. u 01:39 sati.