Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Srijeda, 17 kolovoz: dan film na SDM

Igranje filmova i događanja s igračima, koncert filmske glazbe i svjetske premijere.

U srijedu, 17 kolovoza, u Madridu "Calle Fuencarral" priprema, uključujući i crveni tepih, koji će biti domaćin u kinu za mlade ljude širom svijeta u sklopu Svjetskog dana mladih (svjetski dan mladih) Madrid 2011 Na ovaj dan veliki izbor kazališnih predstava, susreta, razgovora, koncert glazbe, pa čak i svjetske premijere.

Šesnaest-goers će biti prikazan kratki film i dokumentarnih filmova. Madrid Kazališta "Proyecciones", "Cine Paz", "Roxy" i "Roxy B" će igrati domaćin međunarodne filmovima kao što su IL Etat Une FOI, Popieluszko, krunica Zvijezde, super brat, Pozivanje i El Gran Milagro, animirani film u 3D. Calle 16 kina u Fuencarral će biti prikazan u brojnim filmovima kao što su Katyn, There Be Dragons, bogova i ljudi (Božjih ljudi), The Last Summit, Pasija (Kristove muke), a snimanje Psi (tzv. Beyond the Gates ). Oni će ne samo igrati filmova, također su spremni za susret s producentima, redateljima i glumcima tih i drugih filmova.

Najpoznatiji latinoameričke igrače iz Hollywooda će se pojaviti u filmu Cristiada temelji se na istinitoj priči o meksičkog rata za Krista Kralja (Cristero rat) u dvadesetih godina prošlog stoljeća. Cristiada prikazuje različite ljude koji su uključeni u borbi za obranu svoje vjere. Glavni igrači u ovoj blockbuster Dean Wright sub Andy Garcia, Eva Longoria, Catalina Sandino, Rubén Blades, Nestor Carbonell, Oscar Isaac, Mauricio Curi, Eduardo Verastegui, i Santiago Cabrera.

Mlade će se sastati: Monique Coleman iz High School Musical filma, Matthew Marsden (transformatori i Black Hawk (Black Hawk Down), Steve Mc Eveety, producent Muke Kristove, i meksička glumica Karyme Lozano, poznat po telenovelama Lozanov će ispričati svoju priču. pokajanje i povratak na katoličku vjeru nakon smrti njegova oca.

Održan još dva festivala kratkih filmova: "Inigo Film Festival 'i' Dobro vlada Festival" (Festival dobrote vlada), osim toga, igrat će kratki film Milagros (čuda), koji obuhvaća prvi prepoznali čudo papa Ivan Pavao II,. što je omogućilo njegovo proglašenje blaženim.

Sve to će sve biti na raspolaganju za sve, ne samo za registrirane sudionike Svjetskoga dana mladih koji će moći ući u kino bez naknade na hodočašću karticama. Svi drugi će biti u mogućnosti vidjeti filmove za simboličan cijeni od 1 €, koji će ići u Fond solidarnosti, SDM, SDM za mlade hodočasnike iz siromašnijih zemalja.

Vanjski koncert, koji će uslijediti svjetska premijera
Nakon svih događanja bit će u 20,30 koncert filmske glazbe poznatog dirigenta i skladatelja Roque Banos-trostruki pobjednik Goya. Filharmonije koncert Orkestar i zbor će na Calle Luchana. Čitajući izvatke iz tekstova papa Benedikt XVI.. uključuju poznati glumci (Eduardo Verástegui, Monique Coleman, Karyme Lozano i dr.).

Završni čin dana u 22,30 će biti svjetska premijera filma vrtlar Boga koji ima Christopher Lambert kao augustinski monah Gregor Mendel (1822-1884), otac moderne genetike.

Post je objavljen 05.08.2011. u 15:48 sati.