Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wayti2

Marketing

ma znaš kaj

Opće mi se ne započinje s novim blogom jer, iz meni nedokučivog razloga, uporno zaboravljam lozinku od tog novog, pa sam valjda do sad aktivirala već 2 ili 3 nova bloga, a nijedan ne bum mogla koristiti jer sam zgubila/zaboravila lozinku i zbrisala onu obavijest iz maila....

Tak da bum se pravila da sam počela skroz naskroz onak s novim blogom i kao nema veze kaj nije. Iako zapravo je, jer sam se i ja promijenila.
Viš idem odma promijenit pozadinu bloga, to bu onda fakat ko da sam novi počela pisati.

Eto, nakon iscrpne analize zašto ovo jest/nije novi blog možem reći da sam se nacvrcala od 2 mm orahovice.I k tome još na poslu. Kolegica je donijela na degustaciju i mogu reći da je baš fini.
Meni je očigledno skala za baždarenje ošla u krasan .....tulipan.
Nekad sam mogla s curama otić i oblit se ko ruski pjesnik i ipak nać zahod u bircu i krevet u vlasitom stanu. Sad ne smijem više delat kolače sa rumom jer čim otvorim bočicu i pomirišim isparavanja počnem grleno pjevat "po šumama i gorama", "hrabri janko", "u tunelu usred mraka" ili već neku sličnu podsvjesnu zaostavštinu iz doba kad sam kao malena djevojčica bila pod utjecajem SFRJ-otovske propagande. Čisti dokaz da je alkohol zlo i đavolji proizvod jer izvlači ono najgore iz nas.

Inače, jedna od većih novosti je da se građevina u kući svela na keramičarske radove i čišćenje. Polako se nazire mogućnost tuširanja u zatvorenom. To je meni osobito drago jer više jadni iscrpljeni susjedi ne buju morali u hitan jogging po šumi baš iza naše kuće čim čuju čarobnu formulu " jube daj mi prištekaj vani toplu vodu, idem se tuširat!".
Iako, ruku na srce, nije mi jasno zakaj se jednostavno ne sednu k nama na kavu dok se ja tuširam, ja ih drage volje naučim osnovama anatomije ak ju u svojih 60-tak godina života nisu naučili. Mislim, žal mi ih je, tak stari, a još žensku osobu pod tušem nisu vidli ( ha, sam suptilna, ha?).

Kaj je to u muškima da im se sve moždane funkcije zmrznu čim dobe makar i najmanju mogućnost vidjet golu ženu? O nuspojavama da ne govorim. Ma kaj ne, i o nuspojavama, poput slinjenja, staklastog pogleda i drobljenja gluposti, treba pričati.
Ne znam, možda se ja krećem u krivom društvu, al nikad nisam čula ni od koje žene "uuuuu, vidi onoga, odma bi ga potrošila, p....ka mu iz očiju viri!" .....................

Ah, jadna li sam genijalna u svijetu koji moju genijalnost ne kuži.
XD

Odoh se lečit kakvom kavom il nečim sličnim.

Liječit.

Opet ta SFRJ-otovska propaganda diže svoju ružnu glavu.

Post je objavljen 04.08.2011. u 14:20 sati.