Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugaladarastasevica

Marketing

LIGA MLADIH LAĐARA - DELTA NERETVA - U.L.STAŠEVICA osvojila 2. mjestoNakon 10.kola završila je ovogodišnja utrka mladih lađara do 18. i 25. godina starosti.
U natjecanje se u kategoriji do 18.godina uključilo 6 ekipa da bi natjecanje završile 4 ekipe jer tijekom natjecanja odustali su lađari Stabline i Gusar(Komin), u kategoriji do 25.godina od 4 prijavljene ekipa odustali su lađari Stabline.

U kategoriji do 18.godina prvo mjesto osvojili su lađari Rogotina, drugo mjesto pripalo je lađarima Zvonimir Kaleb (Momići), dok su treće mjesto ovojili lađari Gospe Karmelske (Krvavac).


U kategoriji do 25.godina za prvo mjesto zlatne medalje, prelazni žabac na listu lopoča i novčanu nagradu od 10000 kuna predala je Marija Vučković dožupanica Dubrovačko-neretvanske županije, ekip Tri sela(Moomići, Matijevići, Podrujnica), drugo mjesto osvojili su lađari STAŠEVICE koji su dobili kipić žapca, srebrene medalje i novčanu nagradu u iznosu od 6,500 kuna koje im je uručio Krešimir Vejić gradonačelnik Ploča, dok su za treće mjesto lađari Dusine uz kipić žapca i brončane medalje dobili i novčanu nagradu u iznosu od 3500 kuna.
U Super kupu snage su odmjerili lađari Rogotina i Staševice, uspješniji a i stariji bili su lađari STAŠEVICE.Nadamo se da će U.L.STAŠEVICA imat odličan plasman na ovogodišnjem maratonu.


Post je objavljen 03.08.2011. u 18:46 sati.