Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Poklon volonterima I španjolski košarkaši žele biti dio SDM-a

Stopama velikih zvijezda španjolskog nogometa koje se već pripremaju za posebnu utakmicu kojom će biti zatvoren 26. Svjetski dan mladih, krenuli su i španjolski košarkaši. Košarkaški savez Španjolske volonterima Svjetskog dana mladih u znak zahvale na njihovu marljivu radu poklanja karte za utakmicu između Španjolske i Litve koja će se održati u subotu, 13. kolovoza u Madridskoj areni, piše službena stranica SDM-a.

„Program volontiranja u Španjolskoj jedan je od najboljih u svijetu. Želimo zahvaliti svim volonterima Svjetskog dana mladih omogućujući im sudjelovanje u tekmi Španjolska-Litva“, objasnio je José Luis Sáez, predsjednik Košarkaškog saveza Španjolske na predstavljanju ovoga projekta kojemu je prisustvovao i trener reprezentacije Sergio Scariolo.

„Biti dijelom programa ovog veličanstvenog događanja, velika je čast“, rekao je Saez te dodao kako mu je drago što je doprinos Košarkaškog saveza aktivnostima Svjetskog dana mladih usmjeren upravo prema volonterima koji su ključan faktor u organizaciji svakog velikog događanja.

Utakmica između Španjolske i Litve pripremna je utakmica za Eurobasket 2011. koji se od 31. kolovoza do 18. rujna ove godine održava u Litvi, a volontere SDM-a čeka tri tisuće ulaznica.
Autor: Valentina Gusić

Post je objavljen 02.08.2011. u 17:33 sati.