Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

SMJEŠTAJ U MADRIDU

Svaka grupa dobiva adresu svog smještaja.
Hodočasnici koji su smješteni u dvoranama/školama i sl. isto moraju napustiti svaki dan do 10.30 kada se ta mjesta zatvaraju. Nijedan hodočasnik neće biti u dvorani tijekom dana. Dvorane se otvaraju ponovo oko 22.30h i zatvaraju oko 00.00h pa je stoga važno voditi računa o tome da se dođe na vrijeme i treba poštivati unaprijed određene i u tijeku dogovorene stvari.
U subotu 20.8. svi hodočasnici napuštaju svoje smještaje i kreću prema Cuatro Vientosu na bdijenje sa Svetim Ocem. Taj dan se dvorane i ostala mjesta gdje će hodočasnici biti smješteni zatvaraju u 10.30h i ne otvaraju se više tog dana.
Voditelji smještaja vodit će računa o sigurnosti mjesta. Prostorije će biti zaključane danju kada hodočasnici neće biti prisutni i isto tako će biti zaključane i noću za vrijeme spavanja. Ukoliko se tijekom dana poželite odmoriti, ima puno zelenih površina diljem grada idealnih za to. U mjesta gdje ste smješteni moći ćete ući samo s akreditacijom.
Ukoliko primijetite kakvu štetu ili neprimjereno ponašanje, prijavite isto voditelju vašeg smještaja.
Hodočasnici koji će biti smješteni u obiteljima moraju se prilagoditi tih dana uvjetima i pravilima svake obitelji. Poštujte svoju obitelj tijekom susreta kao i prostor u kojem ćete živjeti tih dana.
Ukoliko dođe do nekih poteškoća ili se jave određena pitanja u vezi smještaja, upitajte ili sami potražite najbliži Centar registracije i smještaja ( Centro de Inscripsion y Acogida). U Vodiču koji ćete dobiti u svojim hodočasničkim ruksacima navedene su adrese svih ovih centara (jer ima ih više raspršenih po gradu) pa ćete ih moći tamo pronaći. Link na kojem možete potražiti spomenuti Vodič za hodočasnike na španjolskom jeziku jest: http://revistaecclesia.com/content/view/27425/1/ (taj isti vodič na španjolskom i u pdf formatu ste već dobili na svoje mail adrese).

Post je objavljen 01.08.2011. u 13:22 sati.