Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Nova aplikacija za iOS "iGPII" - koristan vodič u Madridu

Vlasnike iPhonea i iPada te druge korisnike uređaja koji rade na iOS operativnom sustavu razveselit će nova aplikacija. Riječ je o "iGPII" - aplikaciji koji će omogućiti uživo praćenje događaja Svjetskog dana mladih u Madridu i talijanskog euharistijskog kongresa u Anconi u rujnu. Ideja za realizaciju došla je od zaklade Ivan Pavao II. i Papinskog vijeća za laike, piše L'Osservatore Romano.

Program će biti dostupan za preuzimanje od ponedjeljka, 1. kolovoza na talijanskom, francuskom, engleskom, španjolskom i portugalskom jeziku, a već se sada unaprijed može naručiti na Apple Storeu po cijeni od 3,99 eura. Da bi se olakšalo preuzimanje sadržaja aplikacije u Madridu i Anconi bit će pripremljena posebna područja gdje će se moći pristupiti internetu.

Sadržaj aplikacije "iGPII" podijeljen je u tri dijela: prvi govori o papi Wojtyli, mjestima u kojima je živio i radio te sadrži njegove izjave i bogatu galeriju fotografija i video isječaka. "Poglavlje" Madrid donosi povijest Svjetskog dana mladih, program susreta u Madridu - koji će se uživo pratiti i ažurirati vijestima. Uz praktične informacije o SDM u Madridu, aplikacija uključuje i kartu Madrida s GPS funkcijom.

Kako je poručio predsjednik zaklade Ivan Pavao II. Marcello Bedeschi cilj "iGPII" je ponuditi detaljnu informativnu podršku i biti koristan vodič za susrete u Madridu i Anconi, ali projekt i humanitarnu notu - želi se pomoći u financiranju pastoralnih inicijativa mladih u najsiromašnijim zemljama.
Autor: Ivan Tašev

Post je objavljen 01.08.2011. u 12:45 sati.