Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Sastoji li se Igra od trikova?

Kad bih imao kunu za svaki put kad čujem "ne trebaju mi ti trikovi sa ženama", bio bih bogat čovjek. Većinom iza toga čujem još i užasnu rezignaciju "ako ne nađem nikog, onda neću naći nikog", ili rjeđe samo-zavaravanje, "ide mi dobro i bez njih" (istina, ako si blagoslovljen natprosječnim početnim kapitalom, možeš se donekle provući i bez "trikova", unatoč činjenici da ne dosežeš svoj puni potencijal. Vidi test).

Ono što Igra uči ima dvije strane:

a) Alfa pozadinu, jezik tijela i način razmišljanja (koje nazivamo "Unutarnja igra")
b) Specifične stvari koje mogu drastično utjecati na tijek zavođenja (pravilan dodir, demonstracija više vrijednosti, prvi poljubac, tekst-igra, kako vratiti bivšu...). Za ove lako vidim kako bi ih netko mogao protumačiti kao trikove, i mnogi u komentarima su ih već nazvali trikovima. Ništa od njih ne zahtijeva ni laganje, ni bezobzirnost, stoga ih ne volim tako zvati. Kad bih birao riječ, rekao bih "manevar"

OBOJE su danas izmasakrirani od strane našeg modernog društva. Pod udarima izmjenjene okoline i loših savjeta, muškarci odrastaju emaskulirani, lišeni kontakta sa svojom prirodom, stavljeni u kavez i sterilizirani u tipičnog "dobrog momka", za kojeg društvo tvrdi da je privlačan ženama, ali u stvarnosti nije i nikada neće biti (kad bi bio, ne bih imao o čemu pisati). Oni koji slučajno izbjegnu zamci i budu u ljubavnom životu vrlo uspješni koriste sve gore navedeno - no za njih to jednostavno "prirodno", internalizirano kroz rani početak i mnogo godina samo-ojačavajuće petlje, i stoga o tome ne misle.
Ništa od gore navedenog, što je urođeno duboko u nama, više ne dolazi prirodno muškarcima.

Stoga Igra nije skup trikova koji "pravim muškarcima" ne treba, već znanost o tome što čini pravog muškarca. Ono što neki nazivaju "trikovi" je samo skup prirodnih instikata koji su nekada dolazili sami od sebe, a danas snivaju u svom zlatnom kavezu. Igra se bavi otključavanjem tih instikata.

Post je objavljen 30.07.2011. u 09:27 sati.