Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Zaključci skupine BILDEBERG: Svjetski rat za smanjenje populacije?

Photobucket

Na posljednjem sastanku skupine Bilderberg, koju mnogi smatraju "svjetskom vladom u sjeni", detaljno su analizirani Kina, Irak, Rusija, te kriza u EU, zaključeno je da se stanovništvo planete smanjuje previše sporo, za što je jedina alternativa - novi svjetski rat.

Mediji iznose pretpostavke kako je ova moćna skupina, koju čine sadašnji i bivši političari, bankari, pripadnici plemstva i gospodarstvenici, govorila i o širenju vojnih aktivnosti na Bliskom istoku i u sjevernoj Africi.

Na lipanjskom sastanku u St. Morisu, koji je kao i uvijek bio strogo zatvoren za javnost i dobro osiguran, skupina Bilderberg je, navodno, diskutirala i o podršci euru a zaključeno je da Grčka i ostale zemlje u zoni koja je u krizi trebaju platiti dugove.

Također, raspravljano je o nastavku okupacije Iraka, te o izazivanju niza kriza u Kini i Rusiji kako bi bili podriveni njihovi financijski sustavi kao i o tome da sa alternativnim mass medijima i internetom, koji nisu kontrolirani treba nešto uraditi.

Kako o posljednjem zasjedanju ove skupine piše britanski "Guardian", ove godine je "Bilderberg bio mnogo širi nego ranije.

Zna se da je Bilderberški klub postavljen po načelu masonske lože. Njegova struktura se sastoji iz tri kruga.

Vanjski je dovoljno širok i članovi tog kruga znaju samo dio prave strategije i pravih ciljeva organizacije.

Drugi, Upravljački komitet (Steering Committe), sastoji se od 35 ljudi kojima je 90 posto poznat zadatak Grupe.

Najuži krug - Konzultacijski komitet (Advosory Committe) - ima desetak članova koji u tančine znaju istinske ciljeve i strategiju organizacije i koji posjeduju sve ovlasti u vezi sa radom skupine u razdoblju između dva godišnja zasjedanja.

Dovoljno je reći da je zasjedanje u St. Morisu, od 9. do 12. lipnja ove godine, prošlo pod pokroviteljstvom samo jednog člana - David Rockfellera.

Novinari su prebrojali da aktiv kluba ujedinjuje 383 osobe, čiju trećinu čine Amerikanci - predstavnici aparata predsjednika SAD, najkrupnijih korporacija, banaka i poslovnih krugova. Čitava ta "vojska" je želi učvrsti sustav vladanja svjetskim poretkom na svoj bilderberški način, javlja Srna.

http://hrsvijet.net/

Post je objavljen 30.07.2011. u 08:44 sati.