Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Lica Svjetskog dana mladih

Stavljajući zajedno svjetski dan mladih traje godinama priprema, naporan rad, vizija, energija, strpljenje i zvjezdani tim muškaraca i žena koji su vođeni vjerom i snalažljivost. U moje vrijeme na svjetski dan mladih sjedištu sam otkrio da je svaki od tih mladih ljudi i žena ima svoju priču o tome kako su se ovdje i kako se to promijenilo njihove živote. Dopustite mi da Vas upoznati sa jednim od tih mladih sada.

Čitatelji ovog bloga će biti upoznati s imenom Eva Janosikova. Ona je mlada žena iz Slovačke koji su diplomirali na Papinskom sveučilištu Svetog Križa u lipnju 2010 i došao u Madrid u rujnu iste godine za rad u svjetski dan mladih Komunikacija odjel. Eva govori sedam jezika (slovački, češki, engleski, francuski, talijanski, španjolski, i poljski). Ona je živjela u Rimu, Bruxellesu, Madridu i Bratislavi i čeka da vidi gdje je Bog želi da joj sljedeći.

p.s. Vatikan ureda i zgrada nemaju pristup Facebooku, pa kad Eva je radila u Centro San Lorenzo .... koja je u Vatikanu zgradi, koristeći socijalne mreže za promicanje Centra aktivnosti nije opciju.

Post je objavljen 29.07.2011. u 15:43 sati.