Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

SAD bazirani Media Producent nije odobrila tvrtka svjetski dan mladih 2011 Svjetski dan mladih kulturni program sudionici moraju biti Pokrovitelji biskupske konferencije

On je došao u našu pozornost da je Michael Voris, SAD-temeljen proizvođač medija, trebao ponuditi nezavisne katehezu sjednice iz hotela u Madridu tijekom Svjetskoga dana mladih 2011. Tu je bilo nekih konfuzije u vezi s njegovim suradnji s svjetski dan mladih. Michael Voris, klera i laika povezane s njim, a njihova nastojanja medija "Real Katolička TV" i "No Bull u Madridu" nisu na bilo koji način priznati ili odobren od strane svjetski dan mladih 2011.

Kateheza na Svjetski dan mladih nudi biskupima Katoličke Crkve u zajedništvu s papa Benedikt XVI., koji je pozvao mlade svijeta da mu se pridruže u Madridu za ovu proslavu vjere i života. Vatikan Papinsko vijeće za laike bira i poziva biskupe, a samo biskupi, iz cijelog svijeta za obavljanje Kateheza sjednice na svjetski dan mladih na raznim jezicima.

Sudionici Svjetskog dana mladih 2011 kulturni program mora biti priznat i potvrđen od strane biskupa i biskupske konferencije njihovih zemalja. Sudionici su odabrani za kulturnu program Svjetski dan mladih organizacija u uskoj suradnji s Papinskom vijeću za laike. Oni skupine sudjeluju u Svjetskom danu mladih 2011 Kulturna Festivala su odabrani jer se, kroz razne aktivnosti, oni promiču autentičnu nastave i jedinstvo Katoličke crkve, te su podržali njihovi mjesni biskup i Espiscopal konferenciji. Michael Voris, "Real Katolička TV" i "No Bull u Madridu" nije dobio kao potvrdu od svoga biskupa ili biskupske konferencije.

Michael Voris, "Real Katolička TV" i program "Ne Bull u Madridu" nisu akreditirani ili priznata od strane svjetski dan mladih 2011.

Svjetski dan mladih Madrid 2011 poziva i ohrabruje sve hodočasnike pohađaju ovu proslavu vjere da posjete ogromnom niz događaja koji čine službeni Svjetski dan mladeži 2011 Kulturna festivala i usvojen od strane Papinskog vijeća za laike, svjetski dan mladih organizacija i njihovih biskupskih konferencija.

Post je objavljen 29.07.2011. u 13:46 sati.