Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siempreconferni

Marketing

Champagne shower

Photobucket


You grab your bottles, put them up in the air!
Now shake, shake, shake that bottle then make it poom!


Zadnjih nekoliko mjeseci do sada ove godine bili su ispunjeni nadom, čežnjom, borbom, velikim željama za uspjehom i ispunjenjem snova .
Ako ste ikada pomislili da je vlasnica bloga izgubila svoj entuzijazam i veliko srce za F1 i navijanje za svog najdražeg vozača, niste bili u pravu. Iako su ovdje postovi vidljivi rjeđe nego prije, to nikako ne znači da je ovaj blog prestao biti prepun strasti za najdražeg Španjolca kojemu je i posvećen u jednu ruku.
U zadnje vrijeme vlasnica ne može biti sretnija, ispunila joj se jedna od velikih želja u zadnje vrijeme a to je bio upis na željeni faks. I zapravo se pita da li je ovaj čovjek bio poticaj za to, da li se iz ove višegodišnje ljubavi prema Formuli, iz odanosti Španjolcu javila stvarna želja za izbor fakulteta.

Prije svega, mislim da se tijekom ovih godina, od samog početka praćenja utrka postepeno razvijala...ne, zapravo nije postepeno, brzo se razvila ljubav prema Španjolskoj, prema divnim ljudima u toj zemlji, prema jeziku s kojim sam do tad i bila već upoznata, prema kulturi i španjolskom podneblju.
I zaista, da me pitate da li je ovaj čovjek zaslužan ili je bio poticaj mojem izboru za daljnje školovanje - studij španjolskog jezika i književnosti rekla bih vam – da. Nevjerojatno je kamo inspiracija može dovesti čovjeka, smatram da ju svatko od nas može pronaći, samo treba pogledati duboko u sebe.


Photobucket


"The very least you can do in your life is figure out what you hope for. And the most you can do is live inside that hope. Not admire it from a distance, but live right in it, under its roof."



Upravo smo prešli u drugu polovicu sezone, a zadnje tri utrke su bile fantastične. 2. Mjesto u Valenciji, pobjeda u V. Britaniji i 2. Mjesto u Njemačkoj + zapamćeni taxi drive.

A sada, Ferni vas časti sve jednim champagne showerom ;)


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Happy birthday Magic Alonso !


Post je objavljen 29.07.2011. u 02:05 sati.