Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gs-psizaneznalice

Marketing

I ja hoću biti lijep

Vaš pas može osvojiti prvu nagradu na natjecanju iz ružnoće, no priznajte, on je vama najljepši. Najbolji pokazatelj te ljepote je dobra njega.
Njega nije samo zbog ljepote. Ima važnu ulogu u zaštiti zdravlja i neophodna je i za ostvarivanje čvršće veze između vas i psa. Buhe, krpelji, tekline, čvoruge i ozljede svih vrsta prorjeđuju se kad njegujete psa, a vrijeme koje pri tome potrošite dragocijeno je i za vas i za psa - pričajte mu, mazite ga, recite mu kakva je divna zvjerka.



Alati za njegovanje pasa su skupa investicija, naročito ako namjeravate ići na izložbe. Ljudi koji idu na izložbe putuju s kutijama punim češljeva, četki, raznih vrsta škara, rezalica i rašpica za nokte, pinceta te raznovrsnih dostupnih proizvoda. Samo na škare možete potrošiti stotine dolara.
Iako ne trebate potrošiti baš toliko novaca, isplati se uložiti u proizvode vrhunske kvalitete: nekoliko dobro odabranih proizvoda učinit će svoje, a trajat će vječno. Uzmite metalne češljeve i četke s čvrstim čekinjama i s udobnom drvenom ručkom.
Pretraživać


Sve što trebate znati o njezi psa, uključujući rezanje noktiju, naći ćete u 10. poglavlju.


Post je objavljen 28.07.2011. u 22:12 sati.