Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmayski

Marketing

Natrag u današnje vrijeme...

Završavamo naš obilazak za danas, do neke nove prilike. Znaš, ponekad mi je teško "prešaltati" se iz ovih potresnih svjedočanstava tih vremena u ovo sada, u današnje vrijeme. Nekako, u mom sjećanju ostajem "tamo", i "tada". Ahhh... Vidimo, kiša će nas prati sve vrijeme.

Dok vozimo od Gvozdenskog mimoilazimo se s "Milijunašicom"; Labaš vjerojatno odlazi na susret preko u Bosnu - ili možda ide za Pakistan! wink Pozdravljamo se dugim mahanjem; kao ljudi koji su na motorima "doma" - po ovoj kiši šminkera na cesti nema. U to kasno poslijepodne odlazimo dragom mi cestom do Gline, na još malo druženja na korzu, a potom Petrinjci vode sve u svom smijeru; "Ma, preko Petrinje je i bolja cesta...!". Kao da ne znam koje su im podle namjere! Kao i uvijek žele sve nas odvesti sebi, i hraniti i pojiti do u noć! Ja se ne dam; odlazim onom dobrom, zavojitom šumskom cestom preko Taborišta i Pokupskog za Zabreg; večeras me čeka još posla...

E, da; netko je spomenuo da je ona cesta preko Odre zatvorena zbog obnove mosta i da se mora obilaziti preko Buševca; sada je ponovo provozna, most je gotov, i baš je dobro napravljen.


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:59 sati.