Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Ruksak koji će dobit Hodočasnici Svjetski dan mladih

Otkrijte što je skriveno u službenom Svjetski dan mladih ruksak.

S posebnim oduševljenjem predstaviti službeni svjetski dan mladih ruksak, koji će se dati sve registrirane hodočasnika. Također sadrži knjige koje će vam pomoći da bolje iskustvo SDM.

Što je skrivena u ruksak?

Na prvom mjestu su stavke namijenjene za priznavanje hodočasnika: T-shirt sa službenim logom i "australski" kapica koja će nas zaštititi od španjolske vručine.

Hodočašće dozvola će nam omogućiti da posjete glavne događaje i gotovo 300 kulturnih događanja. SDM ulaznica za 3 ili 7 dana će biti slobodan registriranim hodočasnika. Uključeno je karta javnog prijevoza ruta i druge karte u Madridu.

I puno više: ventilator, krunica, poseban "lijek" se sastoji od križa i dobre misli, memorije i CD s bocom službenu himnu.

Fan je logo na prečki Caritasa u znak zahvalnosti za humanitarni rad provodi od strane Crkve. Samo u Španjolskoj u 2010 gotovo milijun Caritasa za pomoć ljudima u nevolji.

Da niste gladni, nam pružiti bon koji se može koristiš u više od 6,000 restorana, rade s AMD-om.

Pilgrim paket skriva nekoliko darova:
- Matej na 6 jezika
- Volumen događaj, koji je objavio Magnificat, pratimo događanja
- Youcat gdje nagomilanih lekcije prilagođen mladima, predgovor je napisao Benedik XVI.

Na kraju, u važnim vodič za Svjetski dan mladih, gdje su prikupiti potrebne informacije i iskustva iskoristiti AMD. Također vodič sadrži informacije o španjolskom Crkvi, glavni festivala aktivnosti mladih i korisne informacije (na prijevoz, stanovanje, itd.) .. Vodič je također prostor za svoje dojmove. Međutim, on sadrži stol sa mjesta i vremena adoracij, katekez i aktivnosti na festivalu.

Post je objavljen 27.07.2011. u 13:55 sati.