Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/argitula

Marketing

Ronjalica


Noga bolje.
Jedna je činjenica a jedna zabluda po pitanju mog problema s nogom, a tice se njenog oporavka.
ZABLUDA - Dio koji je bio modar je samo dio a ostalo se ispralo nakon tusiranja :D
ČINJENICA - Ljekarna je bila zatvorena pa sam kupio Red Label i Coca-Colu i mazao sam ranu iznutra.

Smršavio sam koje kilo (škemba se i dalje neda).
Dakle želim vam reć,ako poželite otić na djetu, ja iz svog iskustava preporučam da izazovete kakvu svađu sa svojim životnim partnerom, i navedete nju/njega na prekid/razvod ili barem da se odseli koji mjesec .... problemi koji tada nastaju uvelike ce se odraziti na vasim masnom tkivu.

Što se tiče jučerašnje kupovine...ljepo sam potamanio kune u novčaniku.... ništa posebno što bih vam izdvojio al mogu vam reći da oslobađa... (kune definitivno).
Jedna stvar koju sam kupio je bila disalica za masku ( jer netko mi je lani popalio moju dok sam vjerojatno pio pivo negdje).No da se vratim problematici,planiram jedan vikend (možda već ovaj) za dusu spustit se u plave dubine i istraživati ih.. to obožavam.Uvijek sam bio lud za istraživanjima.
Nego disalica kao predmet pomaže nam da zaronjeni pod vodom dovlacimo neophodan kisik i tako uspjevamo biti u jednoj predivnoj dimenziji a tom karikom održavat se živim...
I tako čitajući deklaraciju na proizvodu zamislio sam se kako bi bilo divno da postoji za kupit "disalica" koja nas može izvući iz ove dimenzije pune raznoraznih problema...i da nas opskrbljuje nekom snagom i srećom dok pokušavamo popraviti sve nedaće i ne pronađemo pravi put...

Kao što kaže moj prijatelj i ja bi takvu ronjalicu.....

Have you ever seen the rain?
A.


Post je objavljen 24.07.2011. u 19:25 sati.