Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

DOLAZAK



slika: digital artist Josephine Wall

napisano: 7.9.2009. na portalu Magicus, a iz 5. zbirke "NA TRGU PTICA"

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=77277

i objavljeno 26.3.2014. na blogu

https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2014/03/1631751939/dolazak.html


I prije, nego si ušao u moj svijet, zahvalila sam se što ćeš biti tu.

Kad su bijele magle najavile svoj dolazak, pustila sam pokretni most iz mog svijeta u tvoj, a mahovinom zarasle staze počele su se povijati pod tvojim koracima, iz daleke galaksije je stigla poruka, jasna, kristalno oblikovana i prepuna tebe, a kao darove dobih miris ruža, vina i tvoje duše, te čiste duše što sad spava pokraj mene.

Prizor je bio sjajan, ja sam bila zbunjena, razigrane duše primih te u svoj život, u svoj dom, u svoj zagrljaj, lice tvoje sa puno iskustva zauzelo je počasno mjesto na jastuku do mene i ne znam za kraj.

Sa tvojom dušom oči ne gube sjaj, uz tebe sve lunarne svjetlosti spojene su u jedan niz što mi daje svijetli put kroz tamu života, sjećanja, kao čuvari jednog vremena, stoje na vratima srca i polako tonu u san.

Ponekad ih probudim i kao priviđenje pregeldam to vrijeme zanesenjaka, lutalice i mistika, u očima plavim od neba, u duši čistoj od izvora i istine, pronašla sam svoj kutak nemira, život i svijet su me opili svojim zlatnim bojama, svijest sve više tone u podsvijest i otkriva tamne koridore prema kojima ne idem više sama.

Iz površnog svijeta ulazim sa tobom u moje dubine, a ti se tamo osjećaš kao riba u vodi i prije, nego si ušao u moj svijet, znala sam da ćeš doći, najavile su te guste bijele magle prošlosti, tamna svila Svemira i nježna glazba tvoje duše što je godinama dopirala negdje iz daljina i pripremala me za tvoj dolazak.



slika: Shadow

http://www.digitalne-knjige.com/varga5.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnome katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7889-83-8

Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvu obliku, niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 28.10.2016. u 08:25 sati.