Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KRŠĆANI SU GORI STO PUTA OD JUDE IŠKARIOTSKOGA !

BOLESNA KRŠĆANSKA BRAĆA ZASJENJUJU DRUŠTVO !


Moj vam je savjet - čuvajte se vračara i gatara

Kao u svakom poslu i među prorocima postoje lažnjaci i šarlatani, a najgori su oni koji se prave svetima a to nisu. Nego u želji za lakom zaradom, oni se preko noći proglašavaju vidovnjacima koji uz katkada visoku cijenu pružaju svoje usluge i daju prognoze ljudima.

Evo naprimjer kolike je "ogubavio sa svojom bolešću" velečasni Zlatko Sudac, koji ovih dana opet se nalazi na tajnom liječenju u bolnici. Taj poznati karizmatik prodavao je laži, govorio je kako Bog iza toga stoji, a stigme koje nosi da su Isusove.

On je do sada Crkvi i sebi činio unosan posao, ali danas se takav može vrlo lako prepoznati - on je sličan "gatarima" i "vračarama", i drugo lažnom šljamu; astrolozima, horoskopima, kristalima, kipovima, krunicama, kuglama, grahu,..., bioenergičarima,..., visak, itd.

Zlatko Sudac je zaradio svoju plaču, pripovijedajući laži narodu - koji je zadobio iste blagodati svog idola. Općenito i oni koji su se s njim kurvali i ofirali spadaju u razne proklete religije za kojima prokletnici trče.

Zlatko Sudac (36) klinički je bolestan, a šutnjom njegove braće želi se prikriti svećenikova "teška" bolest. Sudac se je hvali i slikao za medije kako ima stigme na čelu "križ", i kako na rukama mu curi krv, sad ima zdravstvenih problema. Lijeći ga u Vinogradskoj bolnici prof. dr. Radoslav Herman, no svećenik je bio već na liječenju 2005. godine zbog tajanstvenih bolesti.

Bolesna braća su zagrnuta mantijom svetosti, a raja na to sve bleji "kao tele u šarena vrata", uglavnom ga mašu sa križevima i krunicama... Neka se i dalje raja poistovjećuje sa "božićnim blagdanima", "uskrsnućima", "cvjetnicama",.., a isto ih čeka kao i Zlatka Suca, da pošandrcaju od takvoga umišljanja.

Moram spomenuti koliko samo u Crkvi vlada pedofilija i homoseksualizam, kao i sve druge bolesti, pošasti, i sodomija... Popovi šuruju sa diktatorima, političarima, a "kurve" proglašavaju svetim - govore tko nije grješan i tko može prvi baciti kamen na tu bludnicu?

U Bjelovaru, 04. 04. 2007.
Branko Stojković


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:39 sati.