Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Kvalitetna žena

Što čini kvalitetnu ženu? Većina muškaraca će opisati karakterne osobine, pod pretpostavkom da je i izgled zadovoljavajući, i s tim se 100% slažem. Dok god žena izgleda donekle dobro, sklon sam više položiti na njen karakter, nego na samo ljepotu - pogotovo ako bi s njom planirao nešto više od samo zabave.

Dakle, što čini kvalitetnu ženu? Ljubaznost, dobrota, nježnost, suptilnost, ženstvenost, pouzdanost, vjernost, inteligencija, pozitivnost. Sve ove osobine su poželjne, a neke su nužne. Razmišljao bi o vezivanju za ženu samo ako bi po tome uistinu bila kvalitetna - a to znači da bi me istinski usrećivala, a ne samo uzbuđivala, i da bi se s njom osjećao sigurno. To znači da bi joj se mogao potpuno posvetiti i prepustiti joj moju dušu na čuvanje, bez brige da će jedne noći u baru raširiti noge za tipa koji se slučajno našao na pravom mjestu i rekao joj kako ima zanimljive oči.

Neke stvari koje NE čine kvalitetnu ženu:

- ulazi u veze "samo za zabavu"
- očekuje od muškarca da joj osigurava luksuz
- drži te na udaljenosti kao "rezervnu opciju"
- prevarila je više od dva puta u životu, ili više od jednom istog momka
- ne vidi ništa krivo u tome da (dulje od par dana) bude u više veza istodobno
- njen karakter je hladan, agresivan, sarkastičan i besraman
- dvostruko dulje se sprema za izlazak s prijateljicama nego s tobom
- pilulu smatra izgovorom za seks bez kondoma sa strancima

Nikad ne odustaj od svojih kriterija. Žene koje ne mogu ispuniti barem dio kriterija kvalitete, ili pokazuju osobine s ove liste, koliko god bile zgodne i privlačne, dobre su samo za neobaveznu zabavu, za povremeno ljubakanje, seks i skupljanje slika na mobitelu.
Sačuvaj svoj teškom mukom stečen muški kapital - svoju inteligenciju, brižnost, snagu, zaštitu, novac, osjećaje, vjernost - i svoju LJUBAV - za one uistinu kvalitetne žene. Kao netko tko je vidio dovoljno da i najvećeg idealista pretvori u cinika kamenog srca, ako naiđeš na takvu, budi pametan i zadrži je. Njena vrsta polako izumire.

Post je objavljen 22.07.2011. u 14:51 sati.