Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Na sudskoj raspravi ravnateljica

Slavica Turniški


U sudskom predmetu koji se vodi kod Općinskog suda u Bjelovaru u pravnoj stvari tužiteljice Slavice Turniški iz Bjelovara, Cvjetna ulica 24 protiv tuženika IV. Osnovne škole Bjelovar zastupane po ravnateljici Ines Tičak. Izvještavamo Vas da je dana 09. 09. 2002. godine u 9.00 sati održana javna rasprava na Općinskom sudu u Bjelovaru na kojoj je bio i nazočan Branko Stojković predsjednik Udruge "ŠTIT", u slučaju koji nas interesira, a vezan je uz kršenja ljudskih prava.

Na sudskoj raspravi ravnateljica I. Tičak preko svoga odvjetnika Čedomira Jakovljevića zatražila je od predsjednice vijeća tog suda da ne dozvoli praćenje sudske rasprave, tj. da isključi s nje Branka Stojkovića. Što predsjednica vijeća nije uvažila, te je Stojković ostao na cijeloj raspravi prateći tok događaja. Gospođi Turniški nepravilno je prekinut ugovor o radu , koja radi na toj školi kao učiteljica.

Zamoljavamo školski odbor IV. Osnovne škole da omogući nam praćenje odnosno da bude od od predstavnika Udruge ŠTIT" netko nazočan, kada će donositi odluku o ispravnosti odluke da li će gospođa Turmiški ostati raditi. Nadamo se da Vaš odbor neće postupiti kao gospođa ravnateljica na sudskoj raspravi u Općinskom sudu u Bjelovaru.

Napominjemo: da smo legalna udruga koja tako i radi, te nam je dopušteno da smo nazočni na Skupštinama i Gradskim vijećima, i svim državnim javnim tijela.

S poštovanjem!

Predsjednik Udruge:
Branko Stojković

U Bjelovaru, 09. 09. 2002.


Post je objavljen 22.07.2011. u 10:04 sati.