Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MESIĆ SVE SREĐIVA OKO SEBE JER UDB-a JE TO STARA

KAKO RATNI PROFITERI NAROD PRAVE LUDIM


Informator br. 101

HRVATSKI GENERALI SU U ZATVORIMA, NEKIMA SE SUDI, A ODREĐENA IZDAJNIČKA KLIKA NA VLASTI TRAŽI DA SE SLAVI VOJNO – REDARSTVENA AKCIJA „OLUJA 95“

4-5. KOLOVOZA 1995.
4-5. kolovoza 2007.

LAŽ O POBJEDI

Zapamtite, svi vi pošteni ljudi, da vas Stipe Mesić i njegova izdajnička družina poziva na zahvalnost u ime „Domovinskog rata“, to je zahvalnost bogatašima i pljačkaškim okupatorima, koji su prisvojili sva hrvatska dobra. To je podmukli zločinački čin i plan domaćih i stranih imperatora, najgora je to izdajnička rabota protiv slobode čovjeka i naroda.

ZAŠTO SE (ONDA) SLAVI ?

Zadatak tih novih „tajkuna“, koji su čopor nezasitnih lešinara da vas iskorištavaju i porobljavaju, ti bogataški razbojnici (koji fino žive), a gdje ste u svemu tome vi? Ti preko-noći bogataši i ugnjetači su porobili i opljačkali hrvatsku zemlju. Sve je u njihovim rukama: industrija, trgovina, resursi, zemlja, izvori,.., itd. To je jedna lažna politika u kojoj vam se stalno govori - da se u Hrvatskoj gradi i stvara.

ZAVJERA PROTIV NARODA

U čemu je, međutim, pravi cilj ove lažne promjene? Radi se o zločinačkoj i podmukloj zavjeri, protiv tebe čovječe, protiv tvoje slobode i tvoje budućnosti. Danas se nemilosrdno uništavaju hrvatske šume koje su naše zajedničko dobro. Šume kao naše dobro moramo čuvati, a ne profiterima dati da ih razvlače i rasprodaju na sve strane. Tako je slično i sa svim hrvatskim dobrima i gospodarstvom: morem, otocima, zemljom i energetskim izvorima... Vi dajete lojalnost onima koji su vaši dželati, a ne osloboditelji. Sad se vidi tko su naši neprijatelji.

JESU LI HRVATI PRODALI SVOJE HRVATSTVO?

Hrvatsku je progutala najmračnija inflacija. Nezaposlenost i jeftini rad, kriminalci, su na djelu... Vlast u Hrvatskoj doslovno živi od pljačke naroda i rasprodaje imovine... Mesić na čelu „države“ ima samo jedan cilj: Aferama zavađati građane, i komadanje Hrvatske države. No, Franjo Tuđman (bivši predsjednik RH) je znao o tome, da će o budućnosti Hrvatske na kraju odlučiti Međunarodna zajednica (MZ). Jer Hrvatska je prodana zemlja. Zašto se onda trebalo ratovati i zašto je onda trebao rat?

U Bjelovaru, 03. kolovoza 2007.

VOĐA POKRETA „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
brankostojkovic1@yahoo.com


Post je objavljen 21.07.2011. u 18:52 sati.