Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

SPARTANSKI DRIL NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Photobucket

Spartanski dril stožera nogometašica Osijeka stvara dvojake osjećaje prema žestoko nametnutom ritmu Princeza s Mačkamame. E,sad !

Dvojaki osjećaji kazuju nam da je između navijačko "kibic" populacije došlo do podjele na dvije pole.

Jedna koja podržava strategiju koja se može podvesti pod parolu ; krv , suze,znoj i druga koja sve to promatra mudro postrance s (ne)skrivenim čuđenjem , ako lamentiramo o tijeku pripremnog perioda nogometašica Osijeka.

Photobucket

Tko je tu u pravu,nećemo sada suditi,već ćemo kazati kako će ovoljetne pripreme za predstojeću Ligu prvakinja ostati zapamćene po pravom "muškom" drilu.

U ovom trenutku bilo bi presmiono donositi bilo kakav zaključak o izgledima nogometašica s Mačkamame u srazu s kvalitetnim športskim suparnicama u Ligi prvakinja.

Mogli bi , ali ostati ćemo još uvijek suzdržani mada je dosta toga već izrečeno. Pametnom dosta.

Photobucket

I dok su prvu pripremnu utakmicu s nogometašicama Krke iz Slovenije bijelo-plave odigrale na svježinu i nogometnu želju , te igrački uspješno prebrodile gostujući sastav s uvjerljivih 5:1, u drugoj tekmi sa Spartakom iz Subotice osjetilo se pomanjkanje svježine, olovne, teške noge , te premali kadar zamjenskih igračica na klupi Osječanki, koje mogu adekvatno odgovoriti na postavljena očekivanja stožera.

Kemijanje sastava bit će najveća briga stožera nogometašica Osijeka u predstojećem periodu.

U planu su još dvije pripremne utakmice u kojima Osječanke kao domaćin dočekuju sarajevske nogometašice , te za sam kraj tekućeg mjeseca, zamišljen je uzvratni susret s nogometašicama Spartaka ovoga puta u Subotici.

Photobucket

Tko preživi taj visoko nametnuti ritam "ublažen" treninzima imati će na kraju o čemu pričati.

Tekst : Daltoni'os

Športski pozdrav !Post je objavljen 21.07.2011. u 14:16 sati.