Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Nakon žive iskustvo svjetski dan mladih, vaš život nije isti

"Nakon žive iskustvo svjetski dan mladih, vaš život nije isti. Zato bih volio što više ljudi što je više moguće znati o tome što će se dogoditi sljedeći kolovoza u Madridu.

To je razlog zašto Hazel, osoba zadužena za marketing za Open Madrida, jedan od najvažnijih teniskih turnira, pozvao dio svjetski dan mladih momčadi na studenta dan.Jedinstvenu priliku za širenje vijesti o veliki događaj koji će se održati ovog ljeta sa studentima i tinejdžerima.

Od ravnodušnosti do uzbuđenja.

Hazel čuli za svjetski dan mladih Toronto kroz nju župu i odlučili da se pridruže kao izgovor za putovanje oko svijeta. Otišla je tamo s nekim prijateljima s idejom zezati, to je bilo sve. Oni su samo imali moliti malo. Znali su da ne mogu pušiti ili piti alkohol i oni su morali ići u katehezi, ali ... to je bilo vrijedno.

"Prvi puta u katehezi sam se dosadi i zaspati.Sljedeći dan smo morali ići na vrlo duge šetnje. Bio sam annoyed i umorna, ali s druge mlade, posebno Španjolci su pjevanje, ples i pljeskanje svih vremena. Bio sam vrlo impresioniran njima: oni su bili sretni unatoč teškoćama. Bilo je nešto u njima da nisam imala. "

"Malo po malo sve one osjećaje protiv svjetski dan mladih promijenio dok sam živjela različitih događaja. Za mene, najviše se kreće je jedan bdijenje. Nakon žive iskustvo svjetski dan mladih, vaš život nije isti. "Ona kaže da je duboko dirnut.

"Sve u tom svjetski dan mladih me se to dotaknu. Čak i moj domaćin obitelji postao dio moje obitelji: prošlog ljeta otišao sam u njihov treći kćeri vjenčanje, a mi i dalje ostati u kontaktu ".

Odgovoran za svjetski dan mladih, objašnjava: "Što je svjetski dan mladih?" U Madridu Open.

Želite li promovirati svjetski dan mladih previše? Trebamo ambasadori za Svjetski dan mladih među svojim prijateljima i na radnom mjestu. Ako vam je potrebna pomoć možete nas kontaktirati.

Post je objavljen 16.07.2011. u 00:34 sati.