Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Da se osjećaju kao kod kuće

Domačini međunarodnih volontera postati će dio njihove vlastite obitelji.

Oni dolaze iz svih krajeva svijeta: Portugal, Kongo, SAD, Tajvan, Brazil, Litva ... dolazak stranih dobrovoljaca je stvorio poseban UN-a u svjetski dan mladih središnjem uredu. Mnogi ljudi su staviti na stranu svoje poslove i prijatelje kako bi se pomoglo organizirati Svjetski dan mladih.

Žive u kučama ili stanovima s obiteljima koje su postale njihove istinite obitelji, kada se osjećaju tako daleko od svojih domova. Neki od njih su posvjedočili toliko vole Madrid da čak i razmišljati o borave duže nakon svjetski dan mladih.

Maria Ines bio spreman ugostiti neke hodočasnike i volontera tijekom trećeg tjedna u kolovozu. No, ona je dobila iznenađenje kada je Andres, član njezine župe, nazvao i moleći je da budu domaćini Portugalski volonterima tijekom sljedeća četiri mjeseca. On je postao domačin sljedeći dan kako bi sudjelovao u svjetski dan mladih.

Ines mi je rekao: "Posljednja stvar koju sam mislio je da ću biti domaćin portugalski osoba. Moj brat je bio zabrinut i o tome i on mi reče:. Ne poznajem ga uopće "

"Ne znam ništa o Portugalu. Kad sam bio mlad moji roditelji se koristi da se Portugalski radnika u, oni se okrenu natašte ... To je sve što ja mogu sjetiti o njima. Bio sam malo prestrašen o cijelu stvar kad sam pomislio: Ne postoje utrke za Boga, mi smo svi velika obitelj, Božja obitelj, a ako mi ne pomažu jedni drugima, tko će to učiniti? "

Tako Ines osjetio je morala reći da, usprkos svojim strahovima, pa je rekla da Andres da od sljedećeg dana do svjetski dan mladih, ona bi domaćin Carlosu, portugalski volonter.

To je bio fantastičan doživljaj. Ines rekao Carlos: "naviknuti na ideju da u Španjolskoj Ja sam tvoj mama". Ona ga hrani i tako njegovi roditelji ne vide mu razrjeđivač kad ide natrag u Portugal.

"Ovo je multikulturalna obitelj. Osjećam se kao maleni dio unutar velike obitelji, ali sam joj pripadaju i osjećam se počašćen ga. "

Post je objavljen 15.07.2011. u 23:56 sati.