Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Od Madrida do neba

Međunarodni volonteri dijele svoje omiljene Madridske stranice.

5. srpanj - Madrilenians imaju govore o njihov grad: "iz Madrida u raj", što znači nakon što ste vidjeli Madridu vam sretno možete ići u nebo. Budući da su mještani poznati da se pristrano mišljenje o rodnom gradu, to je vrijedno, a da bi nepristran mišljenje.

Giselle Azevedo potječe iz Brazila i živi u Madridu od početka svibnja. "Volim Retiro park", kaže ona. "To je savršeno mjesto gdje ide za laganu šetnju ili piknik", objašnjava ona. Retiro Park je najveći park u Madridu, s 1,4 km (ili 350 hektara) zelenih prostora u središtu grada jezgre. U parku se nalazi nekoliko pješačkih staza, čovjek-made jezero, staklo vidikovaca i nepregledne trave na kojima se protežu i leže na suncu. Elsa Vasquez, meksičko-australske koji su se doselili u grad u studenome dodaje: "To je oaza i bijeg od žurbe grada." Vasquez zna El Retiro poput leđa joj ruku, ona je osoba koja je odgovorna za pripremu Park će biti domaćin za sajam, izložbe i umjetnosti festival oprosta koja će se održati tamo tijekom svjetski dan mladih.

Dovoljno je izvan vrata Retiro parka u Madridu svjetski poznati Prado muzej. Eva Janosikova, koji je preselio u Madrid u rujnu 2010 iz Bratislave nakon vremena u Rimu i Lyon, kaže muzeja "otvara ljudsko srce ljepoti." Muzej, mnogi smatraju da se jedan od najznačajnijih muzeja u svijetu , nalazi se 7.600 slika, uključujući i remek Velasquez, Goya, El Greco. Janosikova kaže Muzej je dijalog sa srcem ", od prvog do posljednjeg slika." Ono što muzeji posebno privlačan lokalno stanovništvo je činjenica da je ulaz slobodan nakon 18:00 od utorka do subote, a nakon 17:00 nedjeljom.

Veliki povlastica u životu grada kao što je Madrid je da su svi od tih znamenitosti su unutar pristojne pješačka udaljenost svake druge i mnogi drugi. Juan Carlos Piedra, podrijetlom iz Ekvadora, uživa u mogućnosti Madrida koji nudi i mjesta na putu. "Moj najdraži dio u Madridu je zapravo hodanje centru u prosincu. Temperatura je ugodna, ulice su uređena, a tu je glazbu svugdje. "Bez obzira na godišnje doba, Piedra kaže da je njegova omiljena ruta je" hodanje na Puerta del Sol od Plaza Callao uz Calle Preciados, na Puerta del Sol "mješavinu turista i mještani šetnju i pločnik glazbenika čini slikovito navečer šetati.

Iako Madrid sigurno ima dosta klasično poznatih atrakcija, nemoguće je zaboraviti da je Španjolska nacionalne nogometne reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo 2010, a nalazi se dva vrha podjele nogometne momčadi. Kao rezultat toga grada nogometni sadržaji su vrh usjek. Carlos Ferreira, nogometni navijač iz Portugala i stanovnik Madrida od ožujka, rekao je Santiago Bernabeu stadionu - dom Real Madrid nogometni klub-je jedan od njegovih omiljenih mjesta, jer predstavlja jedan od stvari Španjolci najviše ponosni u svojim nedavnim povijest, njihova momčad u Svjetskom kupu. Međutim, Bernabeu predstavlja više od toga, rekao je, "To je mjesto gdje je cijeli svijet predstavlja, jer internacionalnost od igrača i navijača." Da bismo proslavili okus Španjolskoj tijekom svjetski dan mladih, nakon što je Sveti Otac je proglasi događaj službeno zatvorena, hodočasnici će moči doći na nogometne utakmice na Vicente Calderon stadionu između umirovljenog vrhu podjela španjolske lige nogometaši.

Ponekad uzimanje nebo nudi jednako fantastične vizije grada.Grada Circulo de Bellas Artes, ili likovnih umjetnosti krug, je multi-disciplinarne, ne-za-dobit kulturno središte. Dok je svakako pronaći nešto što sebe među popis izložaka i igra, za mnoge pravi atrakcija je Circulo je rooftop terasa. Benjamin Paz, društveno umrežavanje fijuk iz Argentine, kaže, "da rooftop terasa je očaravajuće." Samo nekoliko minuta hoda od Plaza Cibeles, pristup vrt je gotovo besplatno - 2 eura - i nudi gotovo 360 stupnjeva pogledom na grad linija horizonta kao i foto izložba u Španjolskoj razne muzeje.

Post je objavljen 15.07.2011. u 23:37 sati.