Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Kava i Churros za Weary Hodočasnici

Lokalni Madrid bar-restoran nudi svjetski dan mladih-goers kavu s churros na 1 euro
Kada Miguel Ángel čuo da Benedikt XVI. dolazi u Madrid, on je mislio: "Ako su hodočasnici i Papa dolazi u grad, morat ćemo im dati sve od sebe." Zato tijekom tjedna svjetski dan mladih, "Casa Sotero" će ponuditi sve svjetski dan mladih sudionika specijalnost - kava s churros - na 1 euro.

To je bio dok je bio u posjetu web stranice, madrid11.com, a promatrajući mnoge poslovne partnere svjetski dan mladih koji Miguel došao s tom idejom, ne samo doprinos kao volonter u njegovoj župi, ali i na razini poduzeća. Otišli su do svjetski dan mladih sjedištem u Plaza de San Juan de la Cruz i rekao: "Mi smo ovdje za sve što vam je potrebno!".

Miguel je župa "Nuestra Seńora del Espino" u Madridu Tetuan Distrikta, zajedno s drugim crkvama na tom području, bit će domaćin oko 500 talijanskih hodočasnika. Područje je priprema za doček procjenama oko 5.000 mladih ljudi koji će doći sa svojim radost, smijeh i dobro raspoloženje. Dakle, oni su i sami pripremaju za ponuditi dnevni doručak gužve.

Od njihovo dvoje djece, najstariji - 11 godina - ispunjen uzbuđenja. Laura bi volio biti dobrovoljno, ali nije bio dovoljno stari, ona je spremna za rad gdje god je ona potrebna.

Tijekom tjedna Svjetskog dana mladih, oni su s obzirom na mogućnost zatvaranja bara-restoran na nekoj od večeri, kako da prisustvuju svečanosti.

Miguel supruga, Pilar Montalban, se nada da će svjetski dan mladih izazov nju i cijeli grad Madrid rasti u svojoj vjeri. Ona je također vidi kao svjetski dan mladih jedinstvenu priliku pokazati svijetu što danas imaju vjera je sve o tome. Oba vide kao svjetski dan mladih veliki dar u Španjolsku.

Post je objavljen 13.07.2011. u 20:10 sati.