Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

HRVATSKA FUTSAL MLADOST

Photobucket
Foto : B.Mr.

Nakon odgledanog prošlogodišnjeg juniorskog finala između družine iz Vinkovaca i zagrebačkog Nacionala, čovjek je mogao pomisliti da je to to ! Aha....

Futsal mladost svake godine sve više napreduje , te ujedno, konstantno se pojavljuju neki novi klinci koji svojom malonogometnom prezentacijom skrenu pozornost športske javnosti na sebe .

Takav je bio slučaj i na netom završenom "Juniorcu" u Slobodnici.

Poznata je stvar da izbornici nacionalnih vrsta imaju svoje skaute na takovim događanjima , ali je ipak gorak ukus kada se barem na finalnim borbama najboljih juniorskih klubova Lijepe Naše ne pojavi nitko od mjerodavnih izbornika kako bi nazočili odličnim igrama futsal mladosti u Hrvata.

Zar je to toliki problem ?!

PhotobucketFoto : B.Mr.
Mnk Škver iz Splita

Uvjeren sam da bi to Hrvatski nogometni savez, kao pokrovitelj završnog turnira, znao prepoznati i u konačnici odobriti dodatna sredstva za takovu namjenu.

Slična ili identična priča odigrala se lani u Vinkovcima. Šteta .

Ovako se možemo samo nadati da će pravilne informacije o kvaliteti juniorskog futsala doći na pravo mjesto , a posebice da će biti kvalitetno valorizirane sa strane izbornika mlade selekcije Hrvatske.

Živi bili pa vidjeli . Idemo dalje.

Foto : Juniorska futsal državna završnica 2011.
(2.dio)

Foto : B.Mr.

Mnk Škver iz Splita juniorski viceprvak države

Kako se ne bi ponavljao ili degradirao kvalitetnu futsal završnicu u Vinkovcima i Slobodnici, pozivam Vas da pročitate tekst pod nazivom :"ZAVRŠNICA JUNIORSKOG PRVENSTVA" , koji sam napisao lani u Vinkovcima.

Identična je to futsal "storija" , samo su danas neki drugi klinci na malonogometnoj sceni.

Tko voli, nek izvoli prosurfati , drugi su i onako manje bitni ....

Športski pozdrav ! Daltoni'os


Post je objavljen 10.07.2011. u 08:49 sati.