Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Priljepak

Mnogo muških se okreće za zgodnim ženama; ja se okrećem za parovima. Parovi su najzanimljivije stvari za promatranje. Ne postoji ništa drugo na svijetu iz čega se može toliko naučiti u tako malo vremena. Kako se skupa ponašaju reći će vam više nego kompletna psihološka procjena iz odjela ljudskih resursa. Svakome bi dobro došlo obratiti malo pozornosti na ovaj rudnik zlata i educiti se dok nema što raditi.

Ako ste ikada vani s partner(ic)om, primjetite da je zabavno analizirati druge parove (dok god ne zaorete u razgovor o bivšima). Koliko su blizu njihove glave? Koliki je njihov omjer međusobnih dodira? Zabavlja li se netko od njih cigaretom / mobitelom / iPodom dok mu drugo govori? Hodaju li držeći se za ramena, bokove ili ruke, i ako da, čija je ruka ispred? Kad nastane tišina, je li ugodna ili neugodna?


Koji detalj nije sasvim na mjestu na ovoj slici?
Srednjovječni Udovac zapaža: "Meni je slika malo naopako. Ja volim biti s lijeve strane i da je moja ruka ispred. Nisam iskljuciv, ali..."
Urednik: točno. Nisam nikad analizirao stranu, no on bi trebao voditi, sa svojom rukom ispred.


Nedavno sam se u autobusu našao blizu jednog mladog (20-22g) para. Ona je bila privlačna i vitka, srednje duge kose i inteligentnih smeđih očiju čiji je pogled skakutao između drugih putnika. On je bio visok, relativno zgodan momak vrlo kratke frizure i čvrstih, privlačnih crta lica.

Također je bio i očiti primjerak vrste Betus Horribilis Govorili su malo, to jest većinom je govorio on, a ona bi blago zainteresirano skrenula pogled na njega i šutila ili promrmljala "da, da", izgubljena u svojim mislima dok je on kimao glavom sam sebi. Ruku je držao oko njenog vrata kao omču kojom je privlači sebi. Na javnom mjestu poput ovog, neugodnost u zraku je bila tolika da se mogla rezati nožem.
Svaki put kada bi završio neuspjeli pokušaj humora, nagnuo bi glavu i krenuo prema njenim ustima. Ona bi promrmljala nešto i odmakla se. Nakon desetak takvih "napada", napokon joj je dosadilo i nije pobjegla do kraja. Poljubio je kutak njenih usana i samozadovoljno se nasmiješio, stegnuvši je još više uz sebe. Ona je ukrstila pogled s mojim i kiselo se nasmiješila. Napuštajući autobus, mogao sam iznad njihovih glava zamisliti veliki neonski znak s natpisom: "Prekid u 3... 2... 1..."

Svaki njegov pokret vrištao je očajem. "Budi uz mene, ne mogu bez tebe, trebam te, molim te ne ostavljaj me." Teško mi je povjerovati koliko muškaraca raznih dobi ne može prepoznati osnovne ljubavne signale, pogotovo one koji se tiču poljupca. Ipak, unatoč svojem Beta ponašanju, barem je trenutno imao curu, vjerojatno kao rezultat svog dobrog izgleda i neobuzdane agresivnosti koja je bila privlačna prvih 5 minuta. Dobra je šansa da nije došao dalje od toga, zaustavljen "nisam spremna" izgovorom u spavaćoj sobi.

Ignissovo pravilo #3: Nikada ne miješaj agresivnost i očaj.. Alfa živi u svijetu seksualnog obilja. On prihvaća njene izljeve ljubavi poput morskog psa kojem ribica čisti zube, ne obrnuto.


Post je objavljen 05.07.2011. u 13:55 sati.