Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Hodočašće u Madridu bez napuštanja doma

Socijalna umrežavanje stranica nudi hodočašća iskustvo za one koji borave dom.

29. lipnja-li svoj raspored u kolovozu imate u razredu? Ili rade i ne mogu doći vremena za ići na ići bilo gdje? Mnogi bi-biti Svjetski dan mladih hodočasnika imaju ovaj problem. SAD konferencija katoličkih biskupa je pokušao riješiti ovaj problem s njihovim web stranicama virtualworldyouthday.org.

U otprilike 45 dana ostalo je do svjetski dan mladih, će-biti hodočasnici mogu stvoriti avatar na web stranici i poslati ga na virtualni hodočašće u Madridu. Site značajke satelitske karte s avatara stvorio bi-biti hodočasnici smješteni su na toj karti. Posjetitelji stranice mogu kliknuti na drugim avatara kako bi saznali tko su i gdje oni iz.

Virtualni hodočašće započinje u velikom brzinom jednom svjetski dan mladih počinje. Mjesto domaćin live feed na službenim web-svjetski dan mladih TV kanal omogućuje onima kod kuće slijediti sve glavne događaje uživo. Stranica će također značajka stranicu Twitter feed i dnevni blog. Razne hodočasnik skupina iz SAD-a i nekoliko USCCB odjela će poslužiti kao "ugrađeni visokotonci" tweeting uživo iz raznih svjetski dan mladih događaja. Blog će se ažurirati svakodnevno iz Madrida s informacijama o tome što se događa svaki dan u Madridu, i kako na licu mjesta, hodočasnici su rukovanje topline.

Da biste stvorili vlastitu avatar virtualworldyouthday.org posjetite i stranicu virtualworldyouthday Facebook.

Post je objavljen 05.07.2011. u 08:29 sati.