Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Autobusi na linijama 160 i 163 obilazno tijekom ljeta

Autobusi na linijama 160 Savski most – Lipnica i 163 Savski most – Donji Trpuci – Gornji Trpuci će od 5. srpnja, od oko 9 sati, do završetka radova I. faze (za oko 45 dana), zbog zatvaranja dijela Obreške ceste voziti izmijenjenom trasom kako slijedi:

*
sa Savskog mosta redovnim trasama do rotora Remetinec – (desno) Avenija Dubrovnik – (desno) AVH – i dalje trasom autobusne linije 166 do Dragonošca te dalje svojim redovnim trasama do krajnjih odredišta.

Za potrebe prijevoza stanovnika Obreža uspostavit će se autobusna linija koja će za Obrež voziti trasom redovnih linija do raskrižja Obreška/Češka – (lijevo) Češka – (ravno) Čorova – (lijevo) Remetinečkih žrtava – (desno) Sisačka IV. odvojak – (lijevo) Sisačka i dalje trasom redovnih linija do Savskog mosta.

Autobus će se zaustavljati na svim postojećim stajalištima na trasi a bit će uspostavljena i privremena stajališta (u smjeru terminala Savski most) u zoni raskrižja Obreška/Češka i na Sisačkoj cesti kod Konzuma. Podsjećamo putnike da obrate pozornost na novi vozni red autobusne linije 160, koji je izrađen zbog izvanredne organizacije prijevoza i bit će dostupan na www.zet.hr i krajnjem stajalištu.

Post je objavljen 04.07.2011. u 15:26 sati.