Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Brže, bolje, jače...


U zadnje vrijeme Plaćenička ekipa se takoreći isprofilirala na tjedne CQC fajtere i vikend šumske ratnike. Jedni mogu kroz tjedan, dok ih vikendom kače obaveze, dok drugi dio ljudstva kroz tjedan šljaka i može samo vikendom. Naravno to ne znači ništa drugo do li češćeg ritma treninga za one koji mogu nazočit na oba treninga. Umjesto dosadašnjeg ritma koji se odvijao u 7-dnevnim intervalima, te omogućavao prosječno 4 treninga mjesečno, sa ovom novom šemom prešli smo na redovite treninge u 4-dnevnim intervalima, te time intenzitet podigli na čak 8 treninga mjesečno. Naravno oni koji to mogu pratit prate, a oni koji ne mogu... nazoče onda kad mogu. Među nama nema nikakvog pritiska po pitanju nazočnosti ili nenazočnosti na treninzima. Nitko nikoga ne proziva jer ga nije bilo mjesecima. Jer svi imamo privatne živote i obveze. Najvažnije je da nas uvijek ima, pa čak i ljeti kad nam se svi razbježe kojekuda. Tako nam se i na jučerašnjem šumskom treningu okuplja jedna Plaćenička desetina, koja od 10 do 15h žestoko odrađuje posao.

Plaćenici

Ovaj put smo posjetili šumu u kojoj nismo bili puna tri mjeseca, što znači da je teren u međuvremenu potpuno promijenio izgled. Naravno kad na raspolaganju imate desetak terena, to je izravna posljedica. Tijekom tih pet sati fajtanja moglo se vidjet svega od širokih bočnih obuhvata i prodora s leđa, koordiniranih pješačkih nastupa u liniji, odličnog držanja linije obrane, klasičnog čišćenja terena, izviđanja, lijepe zaprečne paljbe prilikom prebacivanja po terenu i da dalje ne nabrajamo... Najljepše od svega je što se sve to odrađivalo bez ikakvog pritiska od bilo koga prema bilo kome. Bilo je dovoljno pogledati lijevo i desno, i svi su znali što se i kako treba odraditi. To je glavna prednost uigranosti, a te uigranosti ne bi bilo bez našeg visokog intenziteta treninga kroz godinu. Bez puno priče stvar je šljakala na terenu, a mlađima je dovoljno bilo pratiti što iskusniji rade. I to je sva mudrost što se ovog sporta tiče... uostalom kao i svakog drugog sporta. Naravno ritualna piva uz raščlambu bd nije izostala ni ovaj put.

Dragom suborcu koji se trenutno oporavlja od posljedica prevrtanja s teškom mehanizacijom, želimo što skoriji oporavak. Znači nemoj nam se sad izvlačit na nekakve lomove kostiju jer te očekujemo na terenu jako brzo...


Post je objavljen 04.07.2011. u 13:52 sati.