I kaj kuhati i da Zmaj 1/2 kile faširanog i daj ti njoj i deci ručka.
Ništ.
Razmočim malo starog kruha u mljeku.
Natopim malo soyinih ljuskica u toploj vodi.
Nasjeckam c. luka i zdinjstam ga na maslacu.
Ubacim sve to u meso +
češnjaka, kadulje, vlasca, timijana, bosiljka, te
tri kisela krastavčića, onak na sitno i naribanog muškatnog oraščića, te jedno
friško jaje, jer su mi druga trebala za "punilo".
"Štruca po Škotski"
I nakon sat vremena, onak vruće:
-daj, daj, bu dete zakasnilo na trening
i na sranja
15 minuta poslje, već bolje, no tektonski rascijep je tu i
mo'š ga jebat.
No nakon provlačenja kroz PS, čist solidno, jel da?
E sad, ak su zmislili molekularnu
kuhinju,
ja sam zmislil ovu Cyber Informatičku!!!
No, pojelo se.
Predpostavljal sam slijed događaja, radi šparanja.
Razlog!
Tu mač kruha i soya ljuskica, a premalo sviježih jaja za povezivanje.
Ova jaja unutra.
Inače znaju deti razbijena jaja u svinjsko crijevo,
pa tu "kobasu" skuhati u vodoravnom položaju u nekom protvanu,
ohladiti i taj "šlauf", oguliti črevo, deti u štrucu, tak da nema prekida,
no žumanjki ko žumanjki.
Ima mjesta di zarežeš i di je presijek bijeli. Fora bi bilo da se žumanjki povežu i da budu u centru bijelanjaka i
da sam mlad i bogat i
da mi je Severina ljubavnica.
E to bi onda bilo onak kak treba.
Bogovski je mirišala.
Post je objavljen 04.07.2011. u 10:17 sati.