Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Akcija za samohranu majku Lilianu Sanchez Pinto iz Ekvadora

Vrijeme: 4. srpanj · 19:00 - 20:30
Lokacija: Knjižnica i čitaonica Bogdan Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb, Croatia

Više informacija
Akcija za samohranu majku Lilianu Sanchez Pinto

Udruga Zdenac poziva vas na prodajnu izložbu fotografija i suvenira iz Afrike i Južne Amerike, koja će biti otvorena 04.07.2011. u 19.00 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdan Ogrizović u Zagrebu, Preradovićeva 5 .

Tom prilikom prikazat će se dokumentarac snimljen 2010. godine u Tanzaniji, zemlji u kojoj volonteri Zdenca već duže aktivno djeluju. Atmosferu crnog kontinenta približit ć...e nam i ritam afričke pjesme.

Slikom i zvukom na kratko ćemo "donijeti" dio Afrike u Evropu, a sve sa ciljem da pomognemo jednoj obitelji u Južnoj Americi. Spajamo kontinente i ljude! Naime, svrha ove izložbe i prezentacije je pružiti pomoć Liliani Sanchez Pinto iz Ekvadora. Liliana je samohrana majka sa osmero maloljetne djece koja živi u iznajmljenoj kućici i teško fizički radi kako bi prehranila obitelj. Godinama je bila uz misionare i pomagala im, no sada je pomoć potrebna njoj. Uzvratimo joj ljubav ljubavlju. Potrebno je prikupiti 5.000 EUR da se ovoj požrtvovnoj majci i nenoj djeci izgradi dom dostojan čovjeka.

Dođite i pomozite vratiti radost na lica malenih ekvadorijanaca.
Veselimo se zajedničkom druženju!

Udruga Zdenac - podružnica Zagreb

Post je objavljen 29.06.2011. u 11:14 sati.