Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...na ludima svit ostaje!?

...Ludin feat. Neno Belan - Luda noc

Jedna od narodnih mudrosti kaze: ...mladost – ludost !!! yes
Da, najcesce se tako „pravdamo“ kad do TE ludosti dodje... jebat ga, pa svi smo mi bili mladi!?



Opce je poznato da visak te mladenacke energije triba negdi iskalit, a malo nepaznje ili nepromisljenosti i eto ti pizdarija dok si reka keks!!!
Doduse...neko poludi prije, neko navrime, neko kasnije, a bogami u zadnje vrime ima ih sve vise sta polude pod stare dane...eto neki ce mozda poludit danas, mozda bas sad!!! nut
„Dobro upuceni“ jos kazu da ako se nisi izludira u mladosti, onda poludis pod stare dane...ha, jel to znaci da sve kad-tad dolazi na naplatu!?
Nazalost okupiraju nas svakave ludosti, moga bi sad nabrajat raznorazne gluposti koje nas bombardiraju svakodnevno, ali nema smisla...najzalosnije je sta su ih pune crne kronike, zuti tisak, TV ...!!! eek

Međutim, druga narodna isto tako kaze: ...na mladima svit ostaje! yes



Hmmm, logicno!!! Stariji laganini odlaze sa scene, odumiru, a mladji priuzimaju njihova mista i prava s tim da bi onda logicki tribali i obaveze!?
Sta je „pjesnik“ htio reci, pitate se:...evo ovako, nemam bas obicaj da previse filozofiram i analiziram, ali ove dvi mudrosti su mi zagolicale ovo malo pameti u sidoj glavi.
Nagnale su me da se ozbiljno priupitam: ...jebate, ako je mladost stvarno ludost; sta smo priznali, a da na mladima svit ostaje; sta smo dokazali...nije li onda logican zakljucak:



...da svit, ustvari...ostaje na ludjacima!? belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 30.06.2011. u 00:05 sati.