Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slobodanulaz

Marketing

Greta

Jesi se kad zamislilo zašto Greta M ima pet dlaka na glavi?!Puštala je nokte jer je htjela biti maca i pol.
Nokti joj pokupili sve vitamine i minerale i na kraju ništa.Nokti pukli,vitamina i minerala nigdje!Čak se priča da redovito riga mlijeko i često je nalaze predoziranu gumenjacima na uglu kraj petrolejske lampe svjetla crvenkasto žutog...

Iz helikoptera su tražili taj gumenjak u ledenoj pustinji ali Greta M se zakopala u pijesak skupa s gumenjacima.Na površini u pijesku je ostala samo bljedunjava fleka od mlijeka i Gretin puknuti nokat.Mislav je šetao pustinjom i naišao na fleku i nokat.Fleku je popio a noktom se počešao.Pošto je na noktu ostalo vitamina,iskoristio ga je umjesto šumećih tableta,ubacio u čašu vode i popio.
Nakon nekog vremena je umro...kažu prirodnom smrću, ali priče još kruže da kad je ispuštao dušu,ćutila se na ukiseljeno mlijeko. Zaveo je cijeli svijet..i obdukcijskog tehničara bez osnovne škole po imenu Guspet.Priča se da njegova duša još lebdi iznad doma umirovljenika u Trushabadu.Umirovljenici za slavu toj duši ispijaju čaše mljieka za punog mjeseca i grickaju jedni drugima nožne nokte...a pravi sektaši za veću žrtvu jedu vitamine koji im se skupljaju pod noktima tijekom godine.

Post je objavljen 28.06.2011. u 12:53 sati.