Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

MarmoZET

Skraćeno preneseno iz današnjeg Jutarnjeg koji, kad je članak najzanimljiviji, napiše: Za ostatak izvolte kupiti Jutarnji list i pročitat ono kaj vas zbiljam zanima.
Prije je još u zagradi pisalo he he heh, al je to neko zbrisal. Alzo daklem:


"OSIJEK - Marmozeti ... novi su stanovnici osječkog Zoo vrta ..... sudeći prema reakciji marmozeta koju su iskazali prema našim kolegama fotoreporterima i snimateljima čini se da će oni biti posebna atrakcija za djecu.... vrlo malo vremena trebalo im je da se nogama i rukama počnu verati po njihovima ramenima, aparatima i kamerama.
Zanimljivo je da količinski jedu iznimno malo hrane, pa im se objed mora mjeriti digitalnom vagom....
Iz Zoo vrta do kraja ljeta najavljuju još novih vrtsa, pa bi tako krajem srpnja trebal/a....stići jedna veća egzotična životinja.... U kuloarima se spominje dolazak žirafe...
(Tekst: Nikola Patković)
(Vlado Kos / Cropix)"


Daklem ovak to zgleda kad se prevede:

Kolege fotoreporteri i snimatelji služe za procjenu kak buju deca reagirala na ovu smešnu malu zverad. Koja zvjerad navodno ima noge – i ruke???? Koja to zver osim čoveka ima ruke??? Jel to znači da buju klince puštali da žnjaraju mramorzetove, jadne životinje. Marmozeti su se alzo pentrali po snimateljima, tak da buju deca koja bu prilazila ili ulazila kak se čini, u kaveze, morala imati ramena, aparate i kamere. Dobro.

Mramorzetovci su inače od tak slabog apetita da im se klopa mjeri digitalnom vagom, čekaj, kaj oni koji tak malo jedu – ne znaju kad je dost? Pa maznu kilu jabuka mesto 2 mg, fakat imaju ljucke osobine, osim ruku, jelte.

Jel postoji neko cjepivo razvijeno od Mare Mozetija da se cjepiju deca kaj jedu prek mjere, ja bi odma naručila par doza.

Aha, došla bu još neka opaka egzotična životinja. Priča se po kuloarima, bate, to bu neka politička zver? Pa to ne bismo morali uvoziti, ima domaćih.
Po svoj prilici žirafa koja bu se držala u kuloarima. Možda budoarima? Ko je rekel pisoarima?!


A tekst je napisal Nikola Patković, zvan Pero Medvedović a uže društvo ga zove Ivek Krokodilković.

Snimio Vlado Kos, zvani Franjo Soko, za prijatelje Štef Vrabac.

Post je objavljen 28.06.2011. u 11:01 sati.