Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GRAD OD MARIJE TEREZIJE,., ADLEŠIĆKE, CONERA I ČAČIJE

ŠTITONOŠA br. 28


BJELOVAR „MALA JUGOSLAVIJA“


REDAJU SE PLJAČKE ZA PLJAČKOM

HDZ je podigao spomenik hrvatskim braniteljima (ali na njemu ne piše kojima) u Starim Plavnicama 5. svibnja 2007. godine. Na svečanom otvorenju govorio je Goran Jandroković, koji je kazao: „Bez hrvatskih branitelja ne bi bilo ni Hrvatske države.“ Tako u svakom slučaju idu i ove godine izbori, pa HDZ-e izmišlja „toplu vodu“, a i dalje nezna što narodu ponuditi, osim svojih pljački, ceremonija, mramora, betona, religijskih križeva,... itd.

PORAŽENI POBJEDNICI


Dosanjana i osvojena Hrvatska država doživljava totalni poraz i gubi dostojanstvo, kad njeni građani, prvenstveno „branitelji“ Domovinskog rata ne znaju za što su se borili? Ali zato, oni primaju visoke naknade i mirovine. I sve druge benificije. Dok politički funkcioneri i HDZ-ovi dužnosnici jako lijepo žive. A narodu i dalje prodaju maglu.

DOISTA PROTIV KOGA SE TU VODIO RAT?

Neki dan idem po bjelovarskom gradskom korzu, a ono mi se odjednom javi neki „čovjek“ u crnim hlačama i crnoj košulji. Pita me: „Da li me se sjećaš?“ Ja se dublje zagledam u maskiranog „čovjeka“ koji je imao crne sunčane naočale – kao da želim dublje kroz njih vidjeti. I prepoznam Milorada Kneževića „Baju“, koji je nekada bio zasposlenik Zajednice općina Bjelovar. Bio je i moj poznanik. Milorad Knežević „Baja“ je otišao iz Bjelovara 1991. godine. Milorad je sin Mirka Kneževića, pukovnika JNA i glavnog KOS-ovca. On prije nego što je otišao u Beograd, rekao mi je u caffe baru „Pandi“, da ako će morati otići u Srbiju, da će se on vratiti sa MIG-om 21, i da će bombandirati Bjelovar. Te da će se s avionom spustiti na „Korzo“. Evo „čovjek“ se slobodno šeće po bjelovarskom korzu? Ne bi me to sve čudilo da ja nisam vidio „Baju“, moram reći da sam bio iznenađen.

POBJEDNICI NA POMIRBENI NAČIN

Slika sa kojom smo danas suočeni, najbolje govori – tko su pobjednici i tko su poraženi. Što su s time dobili građani? Građani i dalje žive u „logoru“ laži, duhovne i fizičke boleštine, u zemlji bezakonja i neodgovornosti. U državi koja više praktično i ne postoji u stvarnosti. Onda se tu jave neki novinari „prodane hulje“ i „programirani zlotvori“, koji su svoju dušu prodali Đavolu. Oni kažu i pišu da ih Branko Stojković napada pogrdnim riječima. Ovakva društvena zbilja dokazuje da političko – ideološka pomirba postala je i dokaz „svih tih dugogodišnjih laži“, o kojima je HDZ-e i SDP-e pričao. Informativni centar od Ivana Butkovića „Bubija“ sličan je petrolejci koja troši „smrdljivo gorivo“ da bi svijetlila.

NOVINARI SU DEBELO KORUMPIRANI

U Bjelovaru se redaju pljačke za pljačkom, a novinari koji su zaduženi da o tome pišu, samo šute i glumataju. Tako je prošao i 3. svibanj „Dan slobode medija“, tada su novinarima bila puna usta hvalospjeva, dok njihova dobra djela i ne postoje. Nego, novinari u svojoj dnevnoj štampi samo pišu „smeća“, s kojim su zarobili i oduzeli vrijeme - milijunama ljudi. Ti novinari ih lažno informiraju. Na primjer – Ivan Butković i njegova „banda“ polije uljem 130 grobnica na bjelovarskom groblju „Borik“, a zatim na naslovnici njegovog gradskog lista „Bjelovarac“, ta vijest izađe kao glavna informacija , da bi poslije prodala bolje tiraž, tj. novine. Godišnju nagradu HND-a, što mislite, dobio je Mislav Bago i to za jedan intervju, koji je obavio sa Račanom (SDP) i Sanaderom (HDZ), stvarno laskavo i „smrdljivo glupo“. To su prenesli svi hrvatski mediji. Dok ovaj narod tone, i to zbog toga što novinari ne rade za opće dobro naroda, nego rade za „kriminalni milje.“ Što HDZ-ovcima smeta „Luna – park“, koji je postavljen na bivšem Radićevom trgu, gdje su sad „lažni branitelji“ u novo izgrađenim zgradama. Taj Radićev trg je preimenovan u „Trg hrvatskih branitelja“. No, ja sam na tome trgu odrastao i ne smeta mi „Luna – park“, koji sad smeta HDZ-ove „bukače“. Kad Goran Navojec dođe u Bjelovar, onda su tu cijelu noć pijanke i „gluma“ do rane zore, a „bljuvotine“ ima svuda naokolo, onda to nikome ne smeta? Stvarno to je izraz kultura?

U Bjelovaru, 9. svibanj 2007.

POKRET „ŠTIT“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr


Post je objavljen 28.06.2011. u 09:06 sati.