Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Europska desnica se budi

Photobucket
Austrijski FPÖ, najbolji primjer moderne europske desne stranke. Na plakatima pise:"Zapad u ruke Krscana", "Prave narodne zastupnike umjesto EU izdajnike" i "Socialna pravda umjesto EU za koncerne".

Desne stranke Europe sve vise jacaju - dok etablirane stranke i medije drhte

Europska unija je pretjerala. Danas se pokazuje da su eurokrati sa svojom anacionalnom i izdajnickom multi-kulti ideologijom presli svaki zenit razumjevanja. Sa sjevera Europe, tocnije iz Danske, se dize otpor. Danska narodna stranka (DF) - sa 13,9% u danskom parlamentu - je odlucila da je nuzno ponovo uspostaviti carinske preglede. Sa tom mjerom zele ograniciti organizirani kriminalitet i ilegalnu emigraciju. Odmah je stigla i kritika iz neo-sovjetskog Bruxellesa: "Europska komisija mora pisati podsjetnicko pismo i ako je potrebno vladu u Kopenhagenu pred eurospkim sudom tuziti" je prijetio CDU-ovac (Demokrscanska stranka Njemacke) i i lobist tvrtke "Bertelsmann" Elmar Brok. Histericne reakcije glede danskog pokusaja da vrate mrvicu suvereniteta u svoju Domovinu otkrivaju rastucu nervozu EU diktature. Komad po komad je si EU u zadnjim destljecima sve vise kompetencija prisvojila, suverenitet svojih clanica je tiho iskopala. Otpora skoro nije ni bilo. Negativne rezultate na referendumima je ignorirala - kada je bilo potrebno su se referendumi ponavljali dok ishod nije bio povoljan. EU strahuje od "renacionalizacije" Europe, toga se plase: Pötteringi, Barrose i Ashtoni.

U mnogim zemljama Europe ljudi nemaju vise toleranciju prema strahovladi EU-a. "Od Norveske do Italije, od Finske do Francuske sjede desne stranke u vise od 15 nacionalnih parlamenata" kuka lijevi casopis "Spiegel" iz Njemacke. Popularnost desnicara raste i raste. U nekim anketama za predsjednicke izbore u Francuskoj 2012 je Marine Le Pen, kandidatkinja desno-nacionalnog Front Nationala, ispred svih konkurenata. U Austriji neke prognoze govore da bi desni FPÖ mogao dobiti oko 30% - time bi popularni Heinz-Christian Strache bio na putu za Kancelara.

Dvije teme zabrinjavaju u ovim mjesecima europske narode: financijska politika prema visoko zaduzenim clanicama EU-a pretezno na Jugu i predstojeca masovna emigracija Afrikanca i Azijata u Europu. Protiv obadva razovja samo desne stranke porucuju glasno "Ne". Podrska desnicarima se razvija iz zelje Europljana za nacionalnim identiteom i Domovinom kao i iz zelje da budu ponovo gospodar u svojoj kuci.

Front National u Francuskoj, DF u Danskoj, British National Party u Britaniji, Vlaams Belang u Belgiji, FPÖ u Austriji, ATAKA u Bugarskoj i JOBBIK u Madjarskoj dobivaju sve vise podrske iz naroda kojem je dosta: EU tiranije, multi-rasnog drustva, ciganskog terora (Bugarska, Madjarska, Ceska, Slovacka...), dekadencije, anacionalnosti, homo-parada, pobacaja, globalizacije, anti-autoritarnosti, defetizma, droge, kriminaliteta, odpada kulture, nacionalnog mazohizma, besmislenosti...

Europa se budi, EU propada. Europski desnicari napokon dobiva svoje mjesto u drustvenom poredku i zajedno grade Europu suverenih nacija. Neprirodna tvorevina EU ce se raspasti kao kula od karata a dicice se, kao Feniks iz pepela, nova Europa koja se nece sramiti nacionalnih identiteta svojih naroda.

Nadajmo se da ce i hrvatski narod uvidjeti da EU i njene sluge nemaju smisla, da ce uvidjeti kako su pravasi, kao uvijek u povijesti, bili prvi i najkonzekventniji protiv nadnacionalnih tvorevina, pocevsi od Austro-Ugarske preko Jugoslavije do EU-a. Dajte povjerenje koaliciji A-HSP-HSP i skocimo na vlak europskog preporoda.

Hrvatska Hrvatom - Bog i Hrvati

Sime Tolic


Post je objavljen 25.06.2011. u 18:40 sati.