Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TK NEĆE DA SE BORI ZA SVOJA PRAVA - NEKA NE TRAŽI OD DRUGIH DA SE ZA NJIH BORE

Zovite Jutarnji


ZOVITE JUTARNJI
10000 Zagreb, Slavonska avenija 4
TEL: 01 / 610-31-16

Poštovani!

U cijenjenom Vašem "Jutarnjem listu" pročitao sam 21. 08. 2000. na str. 43 (Zovite Jutarnji) članak "ODGOVORAN JE I PREDSJEDNIK VRHOVNOG SUDA" (Borisa Vedenike iz Vinkovaca). I novinski članak od 02. 08. 2000. (Jutarnji list) "Ovo je primjer kako su se sudske odluke donosile po političkoj volji."

Gospodin Boris Vedenika iz Vinkovaca navodi: "smatram da za nezakoniti rad sudova u mom slučaju odgovornost snosi i predsjednik Vrhovnog suda RH, Marijan Ramušćak, jer se oglušio na moje dvije pritužbe glede rada nižih sudova, i kako je bio upoznat s prethodnim bezuspješnim intervencijama Ministarstva pravosuđa RH. Moj slučaj nije ni po čemu specifičan, ali je toliko indikativan* da se može zaključivati s pojedinačnog na opći."

Tako i ja sam nekoliko puta slao pismene predstavke odnosno "PRITUŽBE" na rad nižih sudova. Tražio sam da se izvrši kontrola, tj. revizija. Tražio sam da sudci odgovaraju zbog zloupotrebe položaja i ovlasti, pristranog suđenja, kako navodi i sam gospodin B. Vedenika iz Vinkovaca da su to čisti primjeri donošenja sudskih odluka po političkoj volji, a ne po pravdi zakona. Tražio sam i izuzeće nekih sudaca u mojim sudskim sporovima.

A evo kako mi gospodin Marijan Ramušćak, predsjednik Vrhovnog suda RH odgovara. Da su uredno zaprimili moju "žalbu" i da je nepotrebno sve to tražiti. Šaljem Vam preslik tog banalnog odgovora da se i sami uvjerite.

Nama Hrvatskim građanima nema budućnosti u takvoj kriminalnoj i korumpiranoj državi, gdje nitko za ništa ne odgovara, osim nas građana.

DA LI JE TO JEDNAKOST PRED ZAKONOM!

S poštovanjem!

U Bjelovaru, 25. 08. 2000.

Predsjednik UDRUGE:
Branko Stojković


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:45 sati.