Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TELEKOMUNIKACIJE VARAJU LJUDE !=

Što sve plaća korisnik usluga GSM CRONET mreže?


ZOVITE JUTARNJI

Dana 28. veljače 2000. godine u bjelovarskom TK Centru potpisao sam i ugovor o priključenju terminalne opreme na digitalnu CRONET mrežu. Za to sam odmah uplatio na njihovoj blagajni račun od 241,56 Kuna. Nakon dva dana poštom sam dobio račun telekomunikacijskih usluga R-1 da platim za GSM CRONET mrežu za mjesec dana unaprijed plus razliku za prethodno razdoblje 111,52 kn, iznos naknade obavljanja TK usluga – Porezna osnovica 25,10 kuna te naknadu za uporabu radijske frekvencije 25 kuna. Sve ukupno iznosi 164,23 kune sa PDV-om.

B. Stojković iz Bjelovara


Korisniku koji je 28. veljače 2000. postao pretplatnikom CRONETA na kućnu adresu je stigao u ožujku račun na kojem je naznačena svota u koju su uračunate sljedeće stavke, a u skladu s pravilima našeg poslovanja i tarifnim sustavom u CRONETU: dio cijene pretplate (u skladu s brojem dana pretplatničkog statusa u tom obračunskom mjesecu) za veljaču, jer se pretplata, kao što i sama riječ kaže, naplaćuje unaprijed, a gospodin je postao pretplatnik 28. veljače, pretplata za ožujak, naknada za uporabu radijske frekvencije za veljaču i ožujak, ostvareni promet putem CRONET priključka do dana zaključenja obračunskog mjeseca, na sve stavke, osim na naknadu za uporabu radijske frekvencije, obračunat je PDV.

Nažalost, na osnovi raspoloživih podataka nije moguće provjeriti kakve je poteškoće korisnik imao u ostvarivanju svog pretplastičkog odnosa. Ukoliko to želi, pretplatnik može raskinuti ugovor o pretplatničkom odnosu (naravno, pristigli račun trebao bi platiti).

Služba za odnose s javnošću i informiranje HT-a

Jutarnji list, 31. 05. 2000. (srijeda)


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:33 sati.