Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Napadaju me ratni profiteri i nečasni ljudi

Ratne zasluge nisu opravdanje za nedjela

Reagiranje: Branka Stojkovića

Odgovornost Hrvatskog časničkog zbora Bjelovarsko – bilogorske županije g. Pukovniku Milanu Filipoviću na članak objavljen u novinama » Naše vrijeme « 15.listopada 1997. godine.

Gospodine Filipović, sve što smo izjavili za medij u svezi problema naše županije, odnosno tražili smo odgovornost u ime svih građana od onih ljudi koji su i dužni je dati, prvenstveno odnosi se na g. Generala , Milu Ćuka, g. župana Marijana Conera i g. Gradonačelnika Borisa Kodumiju.

Svi naši razgovori s novinarima » Globusa « i » Tjednika « zabilježeni su snimkom. Nikakvo mi ratno profiterstvo nismo spominjali a kad smo već kod njega, ne možete reći da ga i nema. Vi ste bili uvjereni ako mene (iz)sotonizirate da će vam građani povjerovati, još ste navukli veći gnjev njihov na sebe time što se i dalje želi prikriti one koji su dužni odgovarati. Pročitajte članak iz » Novog bjelovarca « od 16.1¸0.1997. godine » Otvoreno pismo « županu i gradonačelniku Saborskog zastupnika g. Luke Trconića.

Gospodo, sva istina će kad-tad izaći na vidjelo a već i izlazi. Jesmo li mi podijelili na tisuće spomenica Domovinskog rat ljudima koji barut nisu mirisali, a onima koji jesu njihove dokumente bacili u kontejner za smeće. Jesmo li mi podijelili lažnim invalidima Domovinskog rata visoke mirovine ? Jesmo li mi podijelili visoke činove, skupe automobile i stanove ljudima – podrumašima, a prave invalide i borce izbacili na cestu ? Jesmo li mi krivi što je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) dužno milijardu DEM ? Jesmo li mi to krivi što se protiv Ministarstva obrane RH vodi oko osam tisuća sudova, tj. parnica.? Jesmo li mi isporučili ljude u Haag ? Jesmo li mi HRVATSKU uvalili u kriminalni glib gdje korumpirani moćnici vladaju, kojima se boji čak suprotstaviti i sam predsjednik RH Franjo Tuđman (slučaj pukovnika Željka Maglova ). Jesmo li mi u Hrvatsku uvezli 400 tona otrovnih » lijekova « koji nisu bili za upotrebu? Jesmo li mi napunili biroe za zapošljavanje itd. ?!

Što se ima g. General Mile Ćuk kao vojna osoba miješati u društveno-politički život građana, kao i drugi vojni dužnosnici ?

NAŠE VRIJEME, 29.listopada 1997. (srijeda) br. 21


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:32 sati.