Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BOKME KRADE HDZ-e - ALI BOME KRADE I SDP-e

JE LI ZVONIMIR MRŠIĆ, GRADONAČELIK, PILI (TO) SEBI GRANU NA KOJOJ SJEDI?


Kako piše u Jutarnjem listu od Utorka 13.9.2005.,na 45-oj stranici: "Koprivčanima 250 bicikala za besplatni prijevoz".

Nadalje u listu piše: Najbiciklističkiji grad u Hrvatskoj je Koprivnica, jer gradonačelnik Zvonimir Mršić, pobrinuo se je uz pomoć sponzora, tvrtke "Pevec" da nabavi čak 250 novih bicikla kojima će se grđani služiti besplatno.

Zvonimir Mršić (SDP), grdonačelnik između ostalog kaže: "Da nebi bilo krađe, uvodimo sustav zaštite magnetskim karticama (koje smo naručili iz Nizozemske), kako bi se posuđen predmet vratio - tko ga je posudio. Akcija "Bicikl" kao javni prijevoz počinje 16. rujna, a Dan zelenih površina 22. rujan 2005., i Dan bez automobila...

REAGIRANJE

PITAMO: Kakve to gradonačelnik uvodi svetkovine - kad nema "raja" drugog posla.

Bolje bi bilo gradonačelniku Mršiću da je nabavio siromašnim i obespravljenim grđanima cipele za zimu, a ne da pred zimu poziva ih na vožnju biciklom. Zar to nije zagonetna biciklijada? Prvo: Što Grad Koprivnica gubi u prvoj gradskoj zoni za svako parkiranje automobila 3 kune, po satu. Drugo: Gubi i grdski prijevoz - autobusi, taxi službe,.., itd. Treće: Trebat će održavati bicikle i kupovati za njih dijelove.

Nadalje - To vam je kao u socijalizmu, vlasnici su ovi, a oni tamo koriste, jesmo li humani? Mislimo da je to ismijavanje iovako nezaposlenih građana, kojih je sve više na Zavodu za zpošljavanje. Činjenica je da proračunskim novcem plačaju se "sve vrste gluposti", dok "raja" sve lošije, i lošije živi... No, vrijeme je, kad zdrave nauke, malo tko sluša.

PREJEDNIK POKRETA "ŠTIT"
Branko Stojković

Bjelovar, 16.9.2005.


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:26 sati.