Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

DON BLOG I SIR ELTON

Koja je razlika između vrhunskog i cijenjenog akademskog glazbenika i one jadne, krezube žalosti iz Splita koja se, kao i sve polupismene fašističke pičke kad ih izoliraš od čopora, usrala u gaće kad su joj zbog benignih uzvika 'Ubij pedera !' zaprijetili zatvorskom kaznom?

Kako li se pronacistički nikogović samo smješkao !
Hitler se okretao u grobu vidjevši kakve šake jada pronose uspomenu na njegov lik i djelo !
A i njegov retardirani potrčko se mreškao u svom španjolskom humku !
A prema riječima poznatog talijanskog grobara Fabia Cittadellia Mussolinni se navodno posrao…i to rijetko…više puta…pred zoru !

'Proud to be Croat'…ali ne miješajte nas sa tim sirotim kokošarima !
Bolji smo, jebemu mater !
Definitivno !
Nije samohvala, to nam je puno njih reklo !
I Vama isto?
Svaka čast !

Iako bi taj dio hrvatske populacije bio koristan jedino da se na njima eventualno testiraju lijekovi, mater Crkva još uvijek u njima vidi primjernu omladinu, a ovo što je bilo u povorci je ipak državni problem No 1.
Zna se !

'Proud to be Croat', ali jedino u zavičajnom klubu u Chicagu, petkom navečer uz karton hladnog 'Heinikena', đoing veličine kranjske kobasice i neki stari Mišin ili Oliverov album.

I onda, nakon što je mater Crkva iznijela svoj stav o umjetnoj oplodnji, o pobačaju, o toplim i vlažnim dječjim šupčićima o kojima pohotno sanjari dio njihovih bezgrešnih pastira javio se i don Blog kako bi prokomentirao turneju one nakaradne pederčine od Elton Johna koji je umjesto predsjednika mladeži HDSSB-a pozvao na turneju ona dva genijalca.

Inače, dok čitam novine u kafiću, vrlo mi rijetko izleti lingvistička fraza 'Jebem ti mater u pičku, tebi i državi koja ti plaću daje!', ali, eto, ovaj put mi se omaklo.
Onako poluglasno !

Ispričavam se nekolicini gostiju kafića koji su pogledali u mom smjeru.

SLOBODNA DALMACIJA, 22.06.2011.

Podlistak za kulturu 'Arterija'
Citat iz teksta Borisa Dežulovića 'Srcem u čelo'.

''…čelistički dvojac…2 Cellos, krenuli su na 'glazbeni put oko svijeta' s Eltonom Johnom!''- napisao je tako u svom najnovijem blogu na Večernjakovom sajtu don Anđelko Kaćunko. Pao mu onda na pamet zgodan štos, šteta ga bilo zadržati za sebe…''
''Hm'', vragolasto se smije popularni svećenik,''zasad se ne zna kako na to reagira Eltonov(a) suprug(a) David Furnish, kao ni ta to jesu li mu za svjetsku TURneju potrebna DVA mlada čela ili mu trebaju samo njihova GUDALA…''
Gdje su sad državni tužitelj i policija da hapse svećenika koji je iz čista mira izvrijeđao i Elton Johna…i dvojicu mladih čelista, Rostropovičevu djecu koja baš nikakve veze sa ovom cijelom pričom nemaju, koja samo po svijetu sviraju svoja violončela i u tome su bolji nego što će imbecilna hrvatska kaćunčad ikad biti u tami svojih sasušenih mrziteljskih srca i plitkim lokvicama vjere na njihovu dnu?...''

Gotov citat !

Zamalo mi je pala na pamet priča u kojoj bi nas baba Džuna vratila u prošlost i to na dan kad je začet don Blog i onda bismo kolega i ja u svojoj, iznimno duhovitoj maniri, to začeće osujetili, dizanjem oca s njegove majke (kolega za ruke, ja za noge, te grubim bacanjem na pod istog ), ali stvarno mi nije do zajebancije.

'Proud to be Croat', ali kad ti dobro ide prodaja majica s tim natpisom !

A evo Vam i još jedna poslastica iz današnje 'Slobodne'.
Samo napominjem da je citat iz ozbiljno intoniranog teksta, dakle, nije riječ o zajebanciji.
Glavni junak je Vicka iz Međugorja, vidjelica koja je napisala knjigu o Gospinim ukazanjima.
Napominjem da ovo čitate na vlastitu odgovornost !
''…Vicka je napisala biografiju Blažene Djevice Marije od rođenja do uznesenja. Gospa je odobrila tekst, a sada se samo čeka njezino odobrenje za tiskanje…''

NEVEZANO ZA OVO

Ako Vam nije jasno kako je moguće ispričati linearnu priču samo kroz izjave svjedoka pročitajte još jednom antologijsku 'Sestru Vericu' !
'SPIG' se ne čita preko kurca jer ovo Vam nije naslovnica bloga.hr.
To smo valjda odavno apsolvirali !

Ili što bi rekao Mišo Kovač nakon izvedbe 'Proplakat će zora' na 'Splitu '71' :
''Mogu me nadmašiti jedino ako netko bude pjevao himnu !''

Krepali smo od smijeha, koja je to legenda !
Kralj !

I još nešto !
Uskoro Vas očekuje novi serijal pod imenom 'RetroSPIGtiva' !
Skidamo prašinu sa sanduka s blagom…

Drago nam je da se već sad veselite !

Za iduću epizodu obavezno pripremite mrzlu 'karlovačku' i grickalice…
Bit će prejebeno…




Post je objavljen 23.06.2011. u 20:16 sati.