Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

EVO ME




Dobro, dobro.... evo, priznajem, kriva sam po svim točkama. Neman vrimena, vruče mi je, fumade, grintanje i fjaka sve su obična izmotavanja. I zato idem pokušat posložit dvi, tri riči. Naravno, po običaju, neće to bit nikakvo remek djelo. Tek nekoliko crtica.








Za početak, najprije bi bija red pohvalit dite. Dakle, već desetak dana moja Starija je apsolventica. Ocjene se još upisuju, diplomski je napisan, pomalo već i radi.





Trenutak nepažnje nakon desetak minuta učinija mi je grop u prsima i napunija oči. Fala Bogu, još uvik ima dobrih i poštenih ljudi pa je izgubljeno doneseno kući.





U nedilju sam bila u Sinju na Županijskoj smotri folklora.E, da.... opet malo plešem. Nakon ozljede noge, tek pomalo, laganini. Slika sa smotre nemam. Eto, dogodilo se da sam i ja negdi išla bez fotoaparata. Sad se samo nadam da u Sinju ima neki bloger koji je slika defile ili nastup.








Inače, u Trogiru je situacija sasvim uobičajena. Vruče je, gužvasto, radovi na cesti su u tijeku, ima nešto fureštoga svita, domaći uživaju u godišnjem odmoru.





Baš mi je drag šesti misec. sretan






Post je objavljen 21.06.2011. u 13:05 sati.