Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theotherme

Marketing

i <3 Voda.





Dali ju volim ili ne, vidjeti cemo.
Ovih dana, bila sam na dijeti i na nedijeti, išlo je pa je stalo.
U iscekivanju sam menge, (trebala sam dobiti pred tri dana) pa me ubijaju zivci, jucer sam jela cokoladu , ma krasno, sta da vam kazem.

Ali, nisam sjebana.
Nekako sam cak i sretna.

Plan vodenog posta- fasting, ne izgladnjivanje.

dakle, vrlo je jednostavno, samo voda.

Sinoc sam pocela razmisljati o tome da zivim na vodi par dana, jer bi mi na taj nacin pale kile + vecina misica je uspavana dok se posti pa se tijelo ima vremena regenerirati.
Nisam odlučila koliko dugo ću tako, mozda 3 dana, iako se iskreno nadam da ce to duze potrajati, bas bih htjela dozivjeti detox... u ovom zivotu :P.
Inace pusim jako puno, to mi je jedina manadead, pa se nadam da cu smanjiti.
I zelim se rijesiti stresa...
jedino neznam dali je ovo pravo vrijeme za post s obzirom da me ceka jako tezak ispit za 7 dana, no, nekako ne marim. trenutno mi je prioritet ipak gubitak kilaze, toksina, i sreca na kraju krajeva.

Prekid posta: nije me strah da cu dobiti kile natrag; naime čitala sam o kemijskom procesu za vrijeme posta i nakon posta, svi znamo da ono sto deblja su šećeri a ne masnoće koje unosimo. Pa, pri prekidanju posta bi se trebalo držati laganih proteina i fruktoze, sve naravno, jedno odredeno vrijeme u minornim količinama.

Probam, pa pišem kako je prošlo. i dali sam uspjela odrezati ga na kvalitetan način, čega me je zapravo i najviše strah.



Post je objavljen 20.06.2011. u 12:10 sati.