Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Rijeka : Osječanke slavile u finalu Kupa Hrvatske

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

U riječima Gordane Hajtić,osobe koja je zadužena za odnose s javnošću ženskog nogometnog kluba iz Rijeke, mogla se iščitati težnja i nada ka pozitivnom športskom rezultatu u tekmi s nogometašicama Osijeka.

Bez pretjeranih financijskih sredstava s puno entuzijazma i želje ka športskom nadigravanju nogometašice Rijeke Jack pot uspjele su osigurati po treći put uzastopce sraz s nogometašicama iz Osijeka u završnoj borbi finala Kupa Hrvatske.

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Ovosezonska lista uspješnosti na visokom je nivou u redovima riječkog sastava.

Finale Kupa, drugoplasirana momčad unutar nogometnog prvenstva za žene u Hrvatskoj,iza Osijeka, osvojena 4.pozicija na 39.međunarodnom turniru u Meritoru u Francuskoj, po prvi put sudjelujući.

U konkurenciji deset ekipa iz Kanade, Španjolske, Italije, Danske, Bugarske, Francuske, nacionalne vrste Tunisa te Dinama iz Hrvatske, nogometašice Rijeke Jack Pota postigle su zavidan uspjeh.

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Možda ponajviše zadovoljstva i ponosa unutar kluba pruža športska činjenica o čak osam nogometašica Rijeke koje su uvrštene u ženske reprezentativne selekcije Hrvatske.

U svakom slučaju sezona za pamćenje za riječku ekipu Jack pot.

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Dane ponosa i slave ženskog nogometnog kluba s Krimeje nije potamnio niti minimalni,ali ipak očekivani poraz od Princeza s Mačkamame,nogometašica iz grada pokraj rijeke Drave.

Nećemo sada ulaziti u neku veliku spiku s tekme.

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Uglavnom ,reći ćemo da su nogometno nedodirljive igračice iz Osijeka uspješno potvrdile ulogu favorita i status najkvalitetnije dugogodišnje ženske športske priče u Hrvatskoj.

Športski pozdrav ! Tekst : Daltoni'os


Post je objavljen 20.06.2011. u 08:50 sati.