Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

FUTSAL BAJKA IZ SOLINA

Photobucket

MNK "SOLIN" NOVI FUTSAL PRVOLIGAŠ

Uzvratna, druga kvalifikacijska utakmica za Prvu hrvatsku malonogometnu ligu.

Potpićan je u Solinu u prvoj utakmici kvalifikacija slavio s 3:2.

LABIN – SD SŠ "Mate Blažina“.
I HMNL - KVALIFIKACIJE

MNK Potpićan `98. A.B.S. – MNK Solin 2:5 (2:4)

Strijelci: 0:1 Slavko Bralić (6'),1:1 Keven Drndić (9'), 1:2 Mirko Jurjević (10'), 1:3 Saša Subotić (11'), 1:4 Saša Subotić (12'), 2:4 Almir Fejzić (17'), 2:5 Duje Nevistić (28').

Gledatelja 15.

Suci : Danijel Janošević i Saša Tomić (oba Zagreb).
Treći sudac: Irenko Jurić (Pazin).

Delegat: Vojo Aladžić (Rijeka).

MNK POTPIĆAN 98. - ABS (Potpićan) : Nikola Zahtila , Mišel Posavec , Alen Lalić , Keven Drndić (1,(C)),Patrik Drndić , Igor Hamidović , Almir Fejzić(1), Dalibor Radušin, Fatos Hoxha, Marko Tomljanović.

MNK Solin : Franko Bilić, Željko Elez, Edo Radmilo, Slavko Bralić(1), Mirko Jurjević(1), Saša Subotić (2,(C)), Miroslav Dugeč, Tomislav Borovac, Duje Nevistić (1), Ivan Perkušić.

Photobucket

Mizeran broj nazočnih na futsal tekmi POT.98.-ABS i gostujućeg sastava iz Solina nezadovoljno je napustilo športsku dvoranu SŠ Mate Blažina . Kao da se tu nije radilo o tekmi koja je odlučivala o opstanku (Potpićan) ili ulasku (Solin) u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu. Dobro,pretpostavka je da su (ne)zadovoljni u većini bili domaći "drukeri" , dok su na drugoj strani Solinjani imali minimalnu,ali slavodobitnu podršku s tribina.

Dojučerašnji drugoligaš Solin uzeo je mjeru negdašnjem futsal prvaku Hrvatske. Zasluženo.

Ovo je zasigurno godina za pamćenje malonogometašima iz Solina. Osvajači regionalnog Kupa, ispadanje u šesnaestini državnog Kupa od kasnijeg osvajača duple futsal krune u Hrvatskoj momčadi Brodosplit inženjering ......

Juniori Solina prvaci Dalmacije , te su osigurali državnu juniorsku završnicu koja će se održati u Slavonskom Brodu (24,25,26.6 2011 .,nap.a.).

To bi ukratko bilo taksativno suhoparno nabrajanje ovosezonskih uspjeha momaka iz Solina,ali ujedno je to i jasna sugestija o kakvoj se tu "klapi" radi. Čestitamo !

Photobucket


Malo o odigranoj tekmi .....

Igraći Solina od prve minute ušli su u utakmicu jasno davši na znanje i ravnanje domaćem sastavu Potpićana '98 ABS da su došli po pobjedu i (ne)očekivani plasman u prvoligaške futsal vode.

Momčad Potpićana,očito,nije baš najozbiljnije shvatila ekipu iz Solina , pa je nonšalancija i indisponiranost unutar domaćeg sastava doprinijela završnom rezultatu.

Tako to obično biva kada te proglase “papirnatim favoritom“,pa se ekipa uljulja u lovorikama.

Kada se u cijelu tu priču uključi i "čarobnjak " između 'branki', fenomenalni Franko Bilić , uz neizostavnu igračku pomoć suigrača,onda ne treba čuditi završni rezultat tekme.

Športski pozdrav ! Tekst : Daltoni'os


Post je objavljen 19.06.2011. u 14:14 sati.